Afrikaans Jade Dolfijn (Buddstone / Verdiet) – Draagt tevens ZeeMeermin Frequenties

22.00

Afmetingen: 3.3 x 3 x 5.3 cm (lxbrxh)   Weegt 44 gram

Chakra: 4e Hart

Ze draagt de Groene LeMUria binnenwereld in zich mee en is een bijzonder reinigende en beschermende dolfijn. Afrikaans Jade wordt soms als Buddstone of Verdiet gekwalificeerd, maar deze Dolfijn heeft haar hart verpand aan de Elf & Moeder ZeeMeermin Bron op Tasmanië en de Golden Tasmanië Bay in Nieuw-Zeeland.

Zij Harmoniseert, Balanceert en trekt Voorspoed, Geluk en Welvaart aan. Ze zal je leren omgaan met tegenslagen en leren genieten van het leven en alles wat daarin voorbij komt, zonder chagrijnig of neerslachtig te worden bij door haar los getrilde en vrijkomende angstige gevoelens en hieraan gerelateerde fobieën.

Ook schenkt ze haar troostrijke energie aan  het hart en heelt zodoende ook bij liefdesverdriet.
Spiritueel vergroot ze zelfrespect en zelfvertrouwen,
bevordert zelfredzaamheid en verwijdert negatieve energieën uit je leefomgeving en beschermt tegen het oplopen van kwetsuren door ongelukjes.

Zij werkt in op het Gouden LeMUria Hart chakra en bevordert de liefde voor je Elfenzielendeel.

Een Ware LeMUria Regenboog Dolfijn

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.

Groen Jade heeft een positieve magische werking op nieren en bijnieren, blaas, darmen het zenuwstelsel en vruchtbaarheid.

TIPS

C) LeMUria Dolphin Aura Healing Spray 30 of 100 ml

D) Mermaid  (ZeeMeermin) Aura Healing Spray 30 of 100 ml

1 op voorraad

Beschrijving

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.

Andere suggesties…