Birds Eye Jaspis Skull XL 2 – ligt de Roots van LeMUria in opgeslagen

266.00

Afmeting 10,5 x 8 x 7,5 cm (lxbrxh)   Gewicht 715 gram

Chakra’s: Allen, met name 4e

Lieve LeMUriaan, ik ben een fervent voorstander van regelmatig mediteren. Waarom? Omdat je dan ervaart dat er meer is tussen hemel en aarde en ik jou bewustzijn kan binnendringen om obstakels uit een lang verleden te wissen, waardoor er meer balans en saamhorigheidsgevoel ontstaat tussen je nieren en andere organen. Ik schik en reorganiseer innerlijke aangelegenheden als een ware hyper geconcentreerd versteend stuk rots. Diep in mijn gelederen draag ik de LeMUria geheimen, waar jij ook onderdeel van uit mocht maken. Verdriet en heimwee, doen jou hunkeren naar de tijd van het Paradijs. Ik draag de meest pure Paradijscodes die jouw overtuigingen en kijk op het leven zullen veranderen door het verkrijgen van Hogere inzichten.

Birds eye jaspis is een vorm van rhyoliet jaspis met haar versteende vogel ogen. Zij voelt als een Skull vol onvoorwaardelijke Venus liefde, die rust en vrede brengen. Vooral werkt zij kalmerend bij een onrustige geest.

Als een exotische steensoort is Birds Eye jaspis door Moeder Aarde gevoed, waarbij ze als ringvormig gesteente het leven stimuleert. De langzame, gestage frequentie van deze steen heeft de neiging om iemands vermogen om te focussen te vergroten en helpt tijdens het mediteren ook om de negatieve overtuigingen te laten verdwijnen. Door het hartchakra te stimuleren bevordert zij het bewustzijn en het openen van jouw LeMUria Wijsheidskanaal.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…