Calciet Goudgeel +/+ is ge-HOLY-ficeerd vanuit de LeMUria Moeder ZonBron

22.00

Ze Variëren licht van kleur en maat: 7 cm l, 5-6 cm br, 2 cm h
Dit zijn de calciet stenen aan de rechterkant + midden van de foto

Chakra’s: 2e, 3e, 6e

Dit Holy-stische Goudgele Calciet is absoluut een grenzeloos geopend én geactiveerd. Zij straalt een gigantische hoeveelheid Gouden LeMUria Regenboog energie uit waardoor zij jou al jouw beperkende zwakheden en blokkades laat zien en los te laten.

Zij brandt jouw waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven en werkt als ze als een spiegel omhoog, zodat je kan ontdekken wat voor bijzondere ziel je bent. Zij zal hiervoor uiteraard ook je minder prettige kwaliteiten onder de loep nemen om ze op een krachtige doortastende wijze om te buigen, zodat jouw waarachtige magische diamanten kern wordt geopenbaard met de Regenboogstralen vanuit de LeMUria Moeder Tempel van Kwan Yin!

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Zij zal negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen).

Fysiek stimuleert zij de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert de groei van kinderen. Zij heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend en herstelt de geestelijke balans, kortom een echte stemmingsverbeteraar. Dit heeft met name een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas.

Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.Geel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

4 op voorraad

Beschrijving

 

 

Extra informatie

Gewicht 82-121 g

Andere suggesties…