Nefriet Jade – Merlina verbonden LeMUria Drakin – Medium – 6 cm

55.00

Afmetingen: 6 x 3 x 3.2 cm (lxbrxh) en weegt: 90 gram

Mijn draken kunnen onderling licht verschillen!

Chakra: 4e Hart

Deze lichtgroene Nefriet Jade Drakin is door de Tovenaar Merlijn – Merlina Bezield. Zij is een Magische, reinigende en beschermende drakinnenskull en zorgt voor harmonie, balanceert en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.

Zij bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen en weerhoud je om fysieke kwetsuren op te lopen.

Zij werkt in op jouw Gouden LeMUria hart chakra, beschermt, reinigt en bevordert de liefde voor je Draken en Elfenzielendeel, verzorgt en vergroot je tolerantie niveau.

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.

Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Zij heeft een positieve magische werking op nieren en bijnieren, blaas, darmen het zenuwstelsel en vruchtbaarheid.

E) LeMUria Crystal Spray ‘Merlin(a)’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 100 ml € 55  OF

E) LeMUria Crystal Spray ‘Merlin(a)’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 30 ml  22.00

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

3 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…