Septarie – Drakensteen BOL 2 (Madagaskar)

44.00

Doorsnede: 5,5 cm        Gewicht 270 gram

Chakra: 1e en 3e

Septarie wordt ook wel drakensteen of schildpaddensteen genoemd en helpt om een groepsgevoel tot stand te brengen, helpt healers, zeer rustgevend,  schenkt geluk, vreugde, vervult wensen, geeft vrolijkheid en plezier.

Het maakt het kind in je los. Helpt bij vergeetachtigheid, is beschermend, helpt tegen kanker (leg het op de pijnplek), anti depressie steen, tegen hoofdpijn, reuma, jicht, darm en huidziektes.

Septarie valt meteen op door zijn ongewone uiterlijk. De combinatie van Calciet, Aragoniet en Chalcedoon zorgt voor een even prachtig uiterlijk als krachtige eigenschappen. De steen is uitermate geschikt om groepen te verbinden, een slimme hulp voor healers, verwezenlijkt ideeën en harmoniseert emoties, intellect en de hogere zelf. Zoals eerder genoemd is de steen een uitermate geschikte steen voor groepen.

Het kristal voedt zijn drager met levensenergie en zorgt voor een rustige wereldse blik. Healers kunnen in meditatie vragen om de oorzaken van ongemak. De edelsteen focust helende vibraties binnen bijvoorbeeld trommelende en zingende kringen. Sjamanen zullen verheugd opkijken. Bovendien is hij te gebruiken als versterker van de samenhang in spirituele groepen en helpt bij herprogrammering zoals N.L.P.

Niet enkel spirituele groepen hebben baat bij de verbindende werking van deze weldoener; een reorganisatie in een bedrijf kan bijvoorbeeld zeer geholpen zijn met de steen.

Voor meer info lees je linksonder verder!

1 op voorraad

Beschrijving

Deze Kwan Yin LeMUria BOL is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en Schildpadden.  Zij zal je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderdduizend jaar geleden!

Atlantis had hiermee niets meer van doen, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder in Oude LeMUria Zielen!

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, heel wat pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om jouw te helpen én te beschermen in deze soms veranderende tijd voor een Oud LeMUriaan!

Helende werking van Bollen

Door het plaatsen van een geactiveerde bol in een ruimte schep
je een rustige atmosfeer door haar stralende vrouwelijke
goddelijkheid.
De cirkels van energie die vanuit haar kern vrijkomen gaan in een
steeds grotere reikwijdte om zich heen in jouw ruimte uitstralen.
Ze vullen de ruimte met kracht, liefde en bieden bescherming.
De Hoeder van de specifieke steensoort zorgt er voor dat de
energie zich in de ruimte zodanig manifesteert dat het voedend
inwerkt op alle aanwezigen.
Het haalt jou ook veilig uit je kern en stimuleert je “groter” te
worden, om aanwezig te durven zijn, om jouw energie in een
steeds groter wordende beweging de wereld in te helpen zenden.
Vanuit jouw stralende hartenkern, helder en oplichtend.

Andere suggesties…