LeMUrisch kwarts of glas – Gouden LeMUria Trilling

5.00

Chakra’s: allen 

LeMUrisch Kwarts Glas – Verkoop ik alleen in eenheden van 10 gram of een veelvoud hiervan!

ZEER  STERK VERBINDEND

LeMUrisch Kwarts is een glasachtig kristalsoort, die met een grote helderheid Verbindende werking verricht tussen Hemel en Aarde, of te wel aardse energie én kosmische energie samenbrengt. Dit doet zij door  middel van een uiterst ingenieus Kwantificerend LeMUriaans proces, in bij zijn van de Moeder Drakinnen van Kwan Yin, want zij opent op onaardse wijze jouw energiekanalen, zoals die van oorsprong ook in verbinding stonden met de energie van Onvoorwaardelijke Moederliefde en compassie van Kwan Yin en Moeder Maria.

Zij verankert en verzegelt Oude LeMUria & Atlantis Wijsheid in het Heden! Zij Heelt niet alleen, maar streelt je dag en nacht vanuit de Moeder bron van al het Leven.

LeMUria Kwarts glas verkoop ik LOS. Ieder stukje is authenthiek en heeft een ander gewicht. Het zijn zeldzaam krachtig geactiveerde en Ge-Kwan-Yin-ficeerde kristallen.

Ik verkoop ze ongeveer per gram gewicht, maar omdat dit onhandig is in mijn Webshop, heb ik de volgende oplossing. Ze kosten rond de € 0,50 per gram. De allerkleinste wegen 4 gram en dit kan oplopen tot 75 gram. Daar tussen in heb ik verscheidene variaties in gewicht. Per bestelling bestel je ongeveer 10 gram en kost dus € 5. Hiervoor kan je er één krijgen of 2 van ongeveer 5 gram, dat hangt van wat er nog voorradig is af. MAAR als je 3 x €5 aangeeft dan zoek ik er een voor je uit van ongeveer 30 gram.

Ik hoop dat je mijn uitleg begrijpt, anders mag je me altijd even mailen: Maria@sterrenpoort.com om te vragen wat ik in voorraad heb en je mogelijk adviseren

TIP: Bestel in de categorie ‘8) MP3’s: LeMUria Healing’
meteen ook jouw eigen OntwakingsMP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen Schedels, Draken, Dolfijnen, Engelen etc.

90 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 10 g

Andere suggesties…