Elfjes Moederkoningin uit LeMUria inclusief Versteend Hout Bol – nr 3

33.00

Afmeting: zittend 8 cm x 5 cm  (h x  br) + EI: 4 x 3 cm (hxbr)

Deze Elfjes Moederkoningin houdt zich het liefst vast aan versteend hout, want zij brengt de Moeder Aarde graag door jou heen omhoog met haar stralende Liefde & Sterrenlicht. Toen ik haar in handen kreeg leidde ze mij meteen naar een van mijn Versteend Houten Uluru Rock Bollen. Ze draagt een Kwan Yin code met zich mee ter bevordering van diepere aarding.

Ze vertegenwoordigt de geneeskrachtige Regenboog MoederBron energie, vanonder uit het Versteend Hout Domein van LeMUria in de Gouden Koepel Lichtstad Yerushalaïm, down-under de Uluru Rock.

Zet haar rustig op een plekje in je huis, waar je haar kunt zien. Ze beschikt over warme grondende bezielende boventonen en zal je huis voorzien van een totaal vernieuwde instroom van golflengtes van uit Moeder Aarde.

Ze stimuleert de aanmaak van helende stofjes waar ieder dier, plant en mens gezonder en blijer van wordt. Op BeZielende wijze zal ze bijzonder helend en transformerend haar meegenomen Bronlicht Klankjes door je Hart en Hartmeridiaan trillen, Op Weg naar héélheid en éénwording via een geweldige uitlijningsproces tussen Hemel & Moeder Aarde, want zij kennen alle Hemelse Sterrenpoorten VAN BINNEN ALS VAN BUITEN!

Dit Elfje is op bezielde wijze passioneel gevilt door een rasechte LeMUria Elfjesgodin, via een droogvilt proces met zuivere wol i.c.m. hout, kraaltjes en ijzerdraad om haar in verschillende houdingen te laten staan en zitten. Ze heeft zelf aangegeven uit welke details ze opgebouwd wenste te worden.

Al mijn kristallen schedels, draken, engelen, eenhoorns etc. en dus ook deze liefdevolle Elfjes Moederkoningin is in mijn praktijk STERRENPOORT bezielenderwijs tot leven gebracht via een speciale bezielende ‘Natuurwezen Ceremonie’ tijdens de LeMUria LichtCirkel op AllerZielen met unieke geneeskrachtige Helende Klanken, welke ze zal blijven uitstralen op de plaats waar ze zal komen te staan.

Wie zijn mijn LeMUria Elfjes en waarom willen ze zo graag van ieder huis een Elfjes woning maken, waar ze met plezier en vrolijkheid hun liefdevolle Elfjes Klankjes zullen laten vibreren?

Het zijn allen van oorsprong Gouden LeMUria wezens die met Licht werken en al bestonden voor de eerste mens naar Moeder Aarde toekwam.

Door de ondergang van LeMUria waren veel Elfen Klank Portalen afgesloten geraakt en waren elfenlijnen geblokkeerd om hun Scheppingsfrequenties op Moeder Aarde toto leven te brengen.

De laatste jaren is er veel aan het veranderen, met name het laatste halfjaar, waardoor we weer contact kunnen leggen met hun diepste geheime schuilplaatsen, zoals kristallijnen grotten die als heilige klankportalen rondom Solfeggio Piramides nu weer gaan dienen. Dit kan doordat we met elkaar weer de Matrixen en Klankportalen aan het vrijmaken zijn. Heb jij dus een Elfjeszielendeel? Dan zal dit als Koren op je  Molen klinken, want jouw bezieling is dan aanstaande tijdens de kerstdagen, want ze komen in grote getale tevoorschijn door de geopende Poorten van de Matrix.

Elfjes zijn er in vele soorten en maten. Allen hebben een eigen specifieke verbinding met een Sterrenstelsel. De uiteenlopende elfenrassen hebben verschillende vermogens, klanken en toonsoorten. Grotere elfen verbinden zich aan bomen, kleinere soorten met een kristal of aan een bloemen of vruchtjes bijvoorbeeld. Zo zijn er Boselfen, Waterelfen rond meren of poeltjes, Koraalelfen, Klankelfen. Ook trekken Elfjes vogeltjes aan. Ook rond in het Uluru Rock Domein van het Versteend Hout, zijn talloze Elfjes werkzaam en vormen met elkaar enorme Elfenzuilen.

Om hun specifieke werk goed te kunnen doen nemen ze een specifieke kleur en geur aan. Dit varieert van kristal, boom, plant of werkomgeving.

Voor de Gouden LeMUria Elfjes maakt het niet uit welke kleur ze aannemen, want allen hebben een onderliggende gouden basis om de speciale Gouden Godinnen Klanken tot leven te trillen.
Dus ben jij gevoelig voor de zachte liefdevolle BeZielende trillingen van deze fijnbesnaarde wezentjes? Heb je zogenaamde groene vingers? Ben je graag in de natuur of bij het water? Dan zal je zeker voelen dat er momenteel veel beweging om je heen is.

Van onder uit Moeder Aarde komen de Herstellende en Geneeskrachtige Elfjes na vele duizenden jaren eindelijk weer in grote getale omhoog. Ze klinken met hun vrolijke vriendelijke Klankenergieën vanonder uit de Uluru Rock Baarmoederbronnen  via de kanalen van de Lichtwerkers, met hun schitterende Regenboog Elfjes Bronlicht & Bronklankjes, naar de onderaardse waterwegen en spoelen jou, maar ook de Meridianen van Moeder Aarde schoon via de Song & Draak-Drakinnen lemniscaat stroom.
Hun terugkerende geneeskrachtige Regenboogenergie komt nu in een stroomversnelling dankzij het weer zojuist verhoogde Oceanische Dolfijnen & Walvissen Bewustzijn op Moeder Aarde.

Om de Geneeskrachtige Elfjes MoederBron Energie uit de oorspronkelijke geneeskrachtige Bronnen aan te trekken is het uitermate belangrijk om je te laten omringen door mijn Natuur Elfjes. Ze zal mede je kristallen en stenen meer tot leven brengen met haar speciale smaragdgroene Harteklankjes.

Bekijk haar maar eens goed én voel de Regenboog liefde die jou meteen vanuit haar Elfjeshart met Sterrenlicht omringt. Hier in de STERRENPOORT staat ze al blij te schijnen vanuit de Elfjes Kathedralen grotten in de Gouden Lichtsteden van LeMUriaI, uitkijkend naar een hernieuwde kennismaking met haar aardse zielendeel,  😍💕💖!!!

TIP

A) LeMUria Crystal Spray ‘Water Forest ELF’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 30 ml + MP3 – € 22
A) LeMUria Crystal Spray ‘Water Forest Elf’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 100 ml + MP3 – € 55

 

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Deze kleine Versteend Houten Bol staat in Bewustzijn afgestemd op de Gaia Tree Rassen Moeder Stamboom van ons Oerrijk LeMUria en hebben elkaars Goddelijke Wijsheidsenergie en Klanken overgenomen en vermengd. Ben jij een Oude Wijze Ziel? Dan zal je de energie en klanken innerlijk herkennen vanuit dit Oer Moeder Rijk. Dit ligt vast in je genenbank en zal je extra bezielen en aanraken als je dit geactiveerde en ingewijde Versteende Hout stammetje in je huis hebt staan.

Versteend hout werkt aardend, beschermend en stabiliserend. De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om te dragen tijdens het reizen of als je veel last hebt van heimwee.

Het helpt negatieve energie en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet afvoeren waardoor je je weerbaarder en sterker voelt. Het werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling. Het werkt ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid. Het vermindert incarnatieproblemen en ondersteunt bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt. Fysiek heeft versteend hout een positieve werking op het skelet, de botten (en osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

Andere suggesties…