LeMUria Kaars 1: Door MARIA, & de HATHORS Gewijde Noveen Kaars

11.00

Deze kaars is in mijn Sterrenpoort gewijd door de Goddelijke Moedergodin Kwan Yin en brandt iedere dag in mijn praktijk.

Ook tijdens een bezoek aan huis voor het geven van een Energetische HuisReiniging, neem ik een aan LeMUria & Moeder Kwan Yin kaars gewijde om in het huis een helende beschermende Elfen Eenhoorn Lichtpoort op te bouwen samen met de Kwan Yin Drakinnen.

Op de achterkant staat het Kwan Yin gebed t.b.v. de terugkeer van LeMUria

1 op voorraad

Beschrijving

Deze kaars is in mijn Sterrenpoort gewijd door de Goddelijke Moedergodin Kwan Yin en brandt iedere dag in mijn praktijk.

Ook tijdens een bezoek aan huis voor het geven van een Energetische HuisReiniging, neem ik een aan LeMUria gewijde Kaars mee om in het huis een helende beschermende Lichtpoort op te bouwen samen met Moeder Maria, de Hathors en de LeMUria gewijde Kwan Yin Drakinnen.

Op de achterkant staat een Gewijd Gebed

Maria LeMUria Hathor Noveen Kaars

Mijn kaarsen worden op speciale dagen tijdens Ceremonies in mijn praktijk, door de Hathorgodinnen zelf ingewijd en zullen een Open Moeder Hathor Sterrenpoort verbinding creëren waar deze geplaatst en gebrand worden.

Mijn Sterrenpoort kaars zal het Licht van LeMUria uit de MoederBron doen rond schijnen waar zij aangestoken wordt. Onze Goddelijke Moeder Kwan Yin zal samen met Moeder Maria – Moeder Hathor dit beschermende Elfen Eeenhoorn Drakinnen Licht inschijnen.

Extra informatie

Gewicht 530 g
Afmetingen 18 × 7 cm