Pyriet Skull Traveler 2 – staat in contact met de wijsheid van de Indianen

111.00

Afmeting 8  x 4 x 5 cm (lxbrxh)     Gewicht 304 gram

Chakra: 3e en 5e chakra

Dit mineraal werd al intensief gebruikt door Indianen als een meditatie- en ceremonieel hulpmiddel.  Pyriet heeft een enorme genezende krachten en bezit pure magie van binnen!

Deze Traveler Skull is verbonden met een gastvrouw die speciaal voor jou de touwtjes wat zal gaan laten vieren. Mogelijk ben je wat te gediciplineerd dof te perfectionistisch! Ze zal je juist meer in de flow brengen van je zielswerk brengen. Ze houdt van samen reizen maken gaan, maar ook van gezellige terrasjes aan het water bijvoorbeeld!

Angst zet ze om in Liefde, waardoor ook jij meer op jezelf leert te vertrouwen en je steviger in je schoenen komt te staan en veel beter je grenzen  aan te gaan geven.

Pyriet

Is een krachtige steen die je leert volharden en door te zetten. Het ijzercomponent sterkt het bloed en de weefsels. Is goed inzetbaar bij huidaandoeningen, waarbij schimmelinfecties en virussen de cellen zijn binnengedrongen. Stimuleert creatieve energie en maakt je daadkrachtig om overvloed in je leven te manifesteren d.m.v. angsten te gaan overwinnen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Pyriet is een ijzersulfide mineraal dat kristalliseert in de vorm van massa’s, kubisch, stalactieten en botryoidaal. Dit kristal kan als secundair mineraal voorkomen, vaak in combinatie met anderen zoals kwarts, turkoois en lapis lazuli.

Pyriet werd voor het eerst opgetekend door Dioscorades in 50 n.Chr. en werd genoemd naar het Griekse woord “pyro” dat “vuur” betekent. Deze naam is gekozen vanwege de vonken die ontstaan ​​als men twee stukken pyriet tegen elkaar slaat.

Pyriet heeft veel toepassingen gehad in oude beschavingen.
Pyriet was een veelgebruikt kristal dat tijdens het Griekse en Romeinse rijk werd gedragen. Archeologen hebben amuletten, ringen, medaillons, spelden en oorbellen ontdekt die van deze edelsteen zijn gemaakt.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

 

Andere suggesties…