Dalmatiër Jaspis Skull L 6

177.00

Afmeting 10 x 6 x 7.5 cm (lxbrxh)    Gewicht 656 gram

Chakra:1,2,3e

Een opperste beste integere skull, die zich niet makkelijk van haar Pad laat brengen. Ze gaat voortvarend te werk door je vriendelijk in het zonnetje te zetten en tegelijk haar innerlijk verbindt met die van jou, waardoor je meer ongestoord in je ware zelf zal gaan geloven. Deze LeMUriaanse zal ook jou, als je in een dal(letje) zit op een rustige, doch krachtige wijze helende LeMUriaanse Boventoon frequenties implanteren, waarmee je gevoelsmatig in een evenwichtiger en meer bezield fase van je leven terecht zal komen. Haar uiterlijk is ook zwart/wit, dat haar zachtheid en voorkeur voor balans tussen vrouwelijk en mannelijk al zichtbaar uitstraalt. Kijk haar alvast maar eens een minuutje strak in de ogen, dan zal je nu al een rustgevende Toon van haar in je hart mogen ontvangen, ook als je haar niet koopt! Is dit geen echte LeMUriaanse Liefde!

Jaspis werkt aardend en beschermend. Ze helpt je je doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaarder en assertiever en vermindert angst voor conflicten. Ze maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel nadenken en handelen en stimuleert je fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Naast de algemene werking van jaspis is dalmatiër jaspis een beschermende en aardende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachten stroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen.

Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie. Hierdoor kan het depressie verminderen en nachtmerries verminderen. Fysiek heeft het een positieve werking op het kraakbeen, de zenuwen, verstuikingen en reflexen.

 

1 op voorraad

Beschrijving

 

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 656 g
Afmetingen 10 × 6 × 7.5 cm