Rozenkwarts Hart Hanger (Poolcirkel Lapland-Finland): geïnitieerd door Moeder Venus LeMUria – incl koord

29.00

Gewicht 38 gram   –   Afmeting 4 x 4.5 x 1.2 cm (br x h x dikte)

Chakra: 4e (hart)

Dit is een ZON OVERGOTEN VENUS HART en is gecodeerd met de hemelse frequentie van Moeder Venus LeMUria. Zij is licht van kleur, waardoor ze op de foto wat flets overkomt.

Jarenlang in mijn praktijk mee gewerkt tijdens het geven van LeMUria Healing sessies en gekocht op de Noordpoolcirkel in Lapland tijdens mijn reis naar de Noordkaap,

Deze Harte hanger is van stralend Rozenkwart gemaakt, Ze is een doorlopend liefde aantrekkend hartje die mijn hart meteen liet juichen toen ik haar zag liggen in een winkeltje op de Poolcirkel in 2013. Ze biedt met haar zachte Venus energie emotionele rust en leert je om zowel liefde te ontvangen, te accepteren als uit te stalen!

Dit Gouden Moeder Hart geeft je een gevoel van geborgenheid en veiligheid vanuit de wetenschap dat alles geheeld kan worden. Ze zal er voor waken dat je wat positiever in je leven komt te staan en dat je je durft te openen voor haar positieve Venus LeMUria energie.

Werkelijk een allervriendelijkst en pijn verzachtend Hart voor zware periodes of als je depressieve gevoelens ervaart. 

In mijn Webshop gekochte stenen, behoeven geen reiniging omdat zij i.p.v. negativiteit op te nemen het juist afvoert als een geleider.

TIP

1 op voorraad

Beschrijving

Hart

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  in haar bezit krijgt, zal de LeMUria MoederBron energie in haar Gouden Hart ontvangen en gaan verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en zich zal gaan verspreiden via jou over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordend LeMUria-veld jouw LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Andere suggesties…