Sodaliet – Yoni EI – Geactiveerd door Moedergodin Kwan Yin

22.00

Hoog 4.5 cm en breed 3.3 cm      Gewicht 60 gram

Chakra’s: 5e en 6e

Dit Kwan Yin Moederdrakinnen Ei is verbonden met een grappige spraakzame LeMUria Drakin. In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria. 

Sodaliet geeft inzicht in jezelf, helpt trouw te zijn aan jezelf. Helpt beperkende denk- en gedragspatronen te doorbreken: zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid, uiten van je mening en gevoelens. Fysiek helpt de steen bij klachten: keel, hals, strottenhoofd en stembanden (heesheid). Het werkt koorts en, bloeddrukverlagend, verkoelend.

Geeft toegang tot onderbewuste en intuïtieve vermogens

Maakt het denken op alle niveaus wakker en laat het op vol vermogen werken

Bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen

Vergroot mentale prestaties

Harmonieert

Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet (chakra is ook een Sanskriet woord), maar staat tevens symbool voor de heilige Moedergodin. Door de eerste Taoïsten werden Yoni eieren van Jade gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit als de Bron voor een gezond en gelukkig leven. Jade staat bekend om haar zuiverende en harmonische werking. In het Taoïsme wordt met de Jade tempel ook wel de vagina aangeduid. Beginners wordt nog steeds aangeraden met een Jade Yoni ei te beginnen.

Seksueel kan het dragen van een edelsteen ei invloed hebben, omdat een sterke bekkenbodem zorgt voor meer gevoel tijdens de coïtus.

Is een goed traininstrument voor de bekkenbodem en gebruik van dit Yoni Ei werkt preventief in tegen darmverzakking, waarmee ook incontinentie wordt voorkomen.

Voor nog veel meer info lees je linksonder verder!

1 op voorraad

Beschrijving

Dit LeMUria Yoni EI is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en Schildpadden.  Zij zal je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderdduizend jaar geleden!

Atlantis had hiermee niets meer van doen, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder in Oude LeMUria Zielen!

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, heel wat pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om jouw te helpen én te beschermen in deze soms veranderende tijd voor een Oud LeMUriaan!

Gebruiksaanwijzing Yoni ei

Voor gebruik het Yoni ei reinigen met warm water. Gebruik je het ei voor het eerst? Kook het dan eerst steriel in een pannetje (c.a. 10 minuten) – Touwtje – Voornamelijk voor beginners is het fijn een ei met gaatje te kiezen. Hier kan een touwtje doorheen worden gehaald zodat het gemakkelijk verwijderd kan worden. Na een aantal keer als het vertrouwen is gegroeid kan je overstappen op eieren zonder gaatje. – Neem de tijd – Zorg dat je de tijd hebt om rustig en liefdevol met jezelf en je vagina om te gaan. Breng het ei nooit met ‘geduw’ naar binnen maar laat de vagina mond het ei vanzelf opnemen. – Inbrengen – Neem voor het inbrengen van het ei alle tijd. Het fijnste is om te beginnen met het masseren van je hele lichaam. Hiervoor kun je heel goed het ei gebruiken, tegelijk is dit een prachtige manier om het ei op temperatuur te brengen. Masseer de buik en vervolgens (met het ei) de liesstreken, schaambeen, en schaamlippen (goed voor de doorbloeding). Laat het ei rusten rondom de clitoris en tegen de vagina-mond. Vervolgens kun je de spieren rondom de vaginamond masseren, door zachtjes rondjes te draaien met het ei. Als je voldoende opgewonden bent laat je het ei met de bolle kant rusten tegen de opening van je vagina en wacht tot de vagina het ei inneemt.

Ben je klaar met de oefeningen of wil je het ei verwijderen, ga dan ontspannen gehurkt zitten en wacht tot het ei vanzelf naar buiten komt. Zeker in het begin zal dit niet vanzelf gaan, je kunt een beetje persen met je bekkenbodemspieren of als je een touwtje aan het ei hebt gedaan, dan kun je zachtjes aan het touwtje trekken.
Laat je vagina zoveel mogelijk het werk zelf doen.

Verzorging van het Yoni ei

Let op na het koken dat jouw ei daarna langzaam afkoelt. Kwartssoorten kunnen slecht tegen plotselinge temperatuurwisselingen en kunnen mogelijk hierdoor barsten.