LeMUria Kaars 6: Moeder LeMUria Maria heelt jouw Innerlijke LeMUria Kind incl MP3

13.00

Afmeting: 18 x 7 cm  – ongeveer 520 gram

LeMUria Kaars 6:
‘Moeder Maria heelt jouw Innerlijke LeMUria Kind’
Gewijd door Moeder Maria

Als je deze kaars bestelt, ontvang je ‘n download link van het door mij ingesproken het LeMUria Healinggebed ‘Lieve Moeder Maria Gebed en mijn Innerlijke Kind‘ in je mailbox. Deze kun je downloaden en respectievelijk uitprinten om voor te lezen tijdens het branden van jouw kaars.

Deze kaars is speciaal ontworpen en loopt synchroon aan de energie van de Aartsengelen, met name Aartsengel LeMUria Maria & Metatron(a). Klik HIER voor het bekijken en bestellen van de hiermee gerelateerde LeMUria Healing Poster in liggend A3 formaat (29,7 x 42 cm (h x br)).

Ook kan je tijdens het bidden en vragen om Heling gebruik maken van mijn Healing Tools welke ook gewijd en geactiveerd zijn door de Aartsengel Metatrona, LeMUria Maria etc. Kijk hiervoor bij de afzonderlijke Orgonite Healing Tools in categorie 03c) welke te herkennen zijn aan mijn Inwijdings Logo van de Sterrenpoort.
Koop je deze zgn ‘Taal van Licht’ Schijven, zonder mijn LeMUria Logo, dan heb je grotendeels ongeopende, niet-geactiveerde en nimmer LeMUriaans ingewijde Healing Tools aanschaft die je voor elders goedkoper als orgonite-, hand- of lichtschijf kunt aanschaffen. Dit is niet bedoeld om andere Webshops onderuit te halen, maar om Lichtwerkers Bewuster te maken van de afschuwelijke hoeveelheid naargeestig ongeopende Orgonites en Look a likes, skulls, kristallen en half-edelstenen die her en der wereldwijd te koop worden aangeboden.  Zij zullen de Hoeder/Bezitter eerder terug laten vallen in Frequentie dan dat zij er Healing van ontvangen of welke titel dan ook die er aangegeven is.

De Inwijding van een LeMUria kaars vindt plaats vanuit de LeMUria Tempels downunder de Uluru Rock in Centraal Australië, waar de meest oorspronkelijke LeMUria MoederBron etherisch nog altijd ligt, waar het allereerste leven ooit op Moeder Aarde binnenstroomde door de gigantische Sterrenpoort. Een Sterrenpoort die zicht uitstrekte rondom Tasmanië: Van Nieuw-Zeeland tot ver voorbij de Uluru Rock in Centraal Australië en connectie heeft met vele Elfen- & Natuurwezen Poorten.

Mijn kaarsen zijn speciaal ingewijd om te gebruiken bij:

  1. World Peace Healing Circles
  2. Ceremonie
  3. Het geven Healing in je praktijk of
  4. Om Healing & Verlichting te ontvangen ziekte, pijn, angst, verdriet en zorgen.
  5. In te zetten tijdens een LeMUriaanse Energetische HuisReiniging, gegeven op afstand vanuit mijn Sterrenpoort.

Vraag bij ziekte, pijn, angst, verdriet of andere zorgelijke lasten de Goddelijke Moeder om haar hulp en brandt meerdere uren per dag deze kaars onder begeleiding van enkele gebeden die jou het meest dierbaar zijn. Je gebeden zullen altijd gehoord worden én de energie zal waar deze kaars gebrand wordt een belangrijk hulpmiddel zijn om de rustgevende healing te ontvangen. Kom je er niet uit? Overweeg dan eens een  Healing vanuit de Sterrenpoort door Maria van der Geest te ontvangen. Ik ben een Goddelijke Moeder en Meesteres in het helen van onrust en verdriet.

Overzicht van LeMUria Kaarsen:

LeMUria Kaars 1:Maria-LeMUria-Hathor’ Gewijd door de Hathorgodinnen Kwan Yin & Moeder Maria. Hierbij ontvang je het Gewijde gebed per mail: Wij Herenigen ons met LeMUria

LeMUria Kaars 2: ‘Moeder LeMUria Eenheid’
‘Christus Christina Sterrenpoort Oegstgeest’. Gewijd door de Goddelijke Drie-Eenheid: Moeder Maria, Kwan Yin & Maria Magdalena. Hierbij ontvang je het Gewijde gebed per mail: Machtige Brandende LeMUria Moeder Vlam’

LeMUria Kaars 3:
LeMUria Sterrenpoort’. Gewijd door de Goddelijke Drie-Eenheid: Moeder Maria, Kwan Yin & Maria Magdalena. Hierbij ontvang je het Gewijde gebed per mail:
De Wereld is aan het Veranderen.

LeMUria Kaars 4: Gewijd door‘Tara – St Brigid – Maria’. Hierbij ontvang je het Gewijde gebed per mail: ‘Lieve Saint Brigid’

LeMUria Kaars 5:Verlichting, Kracht & Barmhartige Liefde’. Gewijd door Kwan Yin. Hierbij ontvang je het Gewijde gebed per mail: ‘Gebed voor Moederlijke Ondersteuning’

Meer info over gebruik van mijn LeMUria kaarsen lees je linksonder op deze pagina:

Beschrijving

Hoe kan je mijn LeMUria kaarsen het beste dagelijks gebruiken

Het woord noveen is een afgeleide van het Latijnse woord novena = negen. Je kan er voor kiezen deze kaars af en toe te branden, maar eigenlijk is het de bedoeling dat je deze Brigid kaars, 9 aan een gesloten dagen op een altaartje laat branden, waarbij je staande bij het altaar iedere dag meerdere keren, het door haar gewijde gebed met daarbij jouw eigen intenties (het liefst) hardop of in gedachten uitspreekt tot haar!

Een Noveen kaars samen met een Noveen gebed gaat al terug tot vóór de Heilige Pinksterdagen in het jaar 33, toen Moeder Maria en Maria Magdalena bijeen kwamen met de 12 mannelijke Apostelen van Jezus & de 12 vrouwelijke discipelen rondom Maria Magdalena. Zij lazen 9 dagen achter elkaar hun Gebeden voor, om de Inwijding van de Apostelen tot Vurig Sprekende Meesters, voor te bereiden. Hierdoor daalde er om de Groep Apostelen heen, een Holy Inwijdingsveld neer, waarin Jezus duidelijk zichtbaar werd en hun na een inwijdingsritueel toesprak, waarna de Heilige Vuurgeest in hen afdaalden om hen voortaan als Ingewijden te laten spreken met vurige tongen.

Ter ondersteuning van de Tempel Inwijdingen in de Sterrenpoort zal dit ook plaats mogen vinden, maar zal de Begeestering afhankelijk zijn van de Inwijdingsgraad & Toewijding van de Ingewijde.

Bij het gebruik thuis, zal het Bewustzijn van de Holy Moeder bijdragen aan Afstemming en Bezieling tijdens bijvoorbeeld:

  1. Ceremonie thuis of in een zaal
  2. Zingen van Mantra’s of andere gezangen
  3. Het geven van Healing in een praktijk
  4. Om Healing & Verlichting te vragen bij ziekte, pijn, angst, verdriet en zorgen.
  5. Maar ook geweldig tijdens mijn op afstand gegeven LeMUriaanse Energetische HuisReinigingen, vanuit de Sterrenpoort.

Mijn LeMUria kaarsen worden niet met het wijwater of wat dan ook ingewijd, zoals in een kerk de gewoonte is op speciale feestdagen. Mijn kaarsen worden ge-HOLY-seerd terwijl ik er naar kijk. Als de kaars aangestoken wordt zal het schijnsel van het Licht door de Moedergodin bewoond worden en doorlopend zegeningen verspreiden door het huis, de woonplek en Lichaam, Geest & Ziel bij het voorlezen van het door mij toegezonden ingewijde LeMUria gebed.

Daarom zijn mijn kaarsen bijzonder geschikt om ook cadeau te geven of van uit een eigen huis Healing te sturen naar buren, buurtgenoten, opa, oma, een zieke of ver weg wonend familielid etc.

Moeder LeMUria zegt vol humor: “U vraagt en wij draaien!”
Kortom: al jouw wensen zullen worden gehoord als het begeleidende gebed met een Harts-Intentie wordt uitgesproken tijdens het branden van deze gewijde LeMUria kaars.

Gewijde LeMUria Noveen Kaars

Mijn kaarsen worden op speciale dagen tijdens Ceremonies in mijn praktijk, door de Goddelijke Moeder & de Hathorgodinnen ingewijd en zullen een Open Moeder Hathor Sterrenpoort verbinding creëren waar deze geplaatst en gebrand worden.

Een Sterrenpoort kaars zal het Licht van LeMUria uit de MoederBron doen rond schijnen waar zij aangestoken wordt.
Onze Goddelijke Moeder Kwan Yin zal samen met Moeder Maria – Moeder Hathor dit beschermende Elfen Dolfijn Walvis Eenhoorn Drakinnen Licht in schijnen.

www.sterrenpoort.com

Andere suggesties…