Shungit Piramide 1: 8 x 8 x 8 cm (lxbrxh)

88.00

Afmeting 8 x 8 x 8 (lxbrxh)   Gewicht 316 gram

Chakra’s: onderste 3, maar vooral je basis, voeten en aardesterchakra

ZUIVERT JOUW OMGEVING VAN STRALING

Shungit is een uniek zwart koolstof houdend mineraal van organische oorsprong en hun immense leeftijd wordt geschat op wel 2 miljard jaar. Zij wordt gevonden als Rolsteen Of als grote op steenkool lijkende brokken in haar ruwe vorm. Is tot nu toe alleen ontdekt in de Noordelijke Russische staat Karelia rondom de Zhunga rivier, waar de enige afzetting van dit verbazingwekkende mineraal zich bevindt. De steen dankt haar naam aan het kleine dorp genaamd Shunga waar het voor het eerst werd ontdekt. Al ruim 400 jaar schrijft men helende krachtige toe aan har wonderlijke krachten.

De losse Shungit Rolstenen in deze webshop, zijn daarom mooi glanzend gevormd door het stromende water van de Zhunga rivier en dragen een langdurige geschiedenis in zich mee opgedaan tijdens het slijpen van de rivierbochten.

Shungit is te koop in meerdere soorten, afhankelijk van het gehalte aan koolstof erin. Type III en type II shungit wordt gewoonlijk gewone shungit steen genoemd en ze bevatten respectievelijk 30 tot 50 procent koolstof en 50 tot 90 procent koolstof. Shungit met een koolstofgehalte van meer dan 90% heeft zilverachtige glanzende oppervlakken en wordt elite shungit genoemd. Deze heeft veel weg van Pyriet i.c.m. Magnesiet of Magnetiet.

Omdat mijn shungit extra opgeladen is met het Hemelse Shamballah Licht uit het hart van Moeder Aarde, zal zij mede sterk magnetisch inwerken op de auravelden rondom jou en Moeder Aarde.

Het oorspronkelijke Shungit edelsteen (en dus niet de vele nep shungits zoals die wereldwijd verkocht worden) is onlangs weer volledig geactiveerd. Hierdoor zal zij nog sterker dan voorheen haar krachten inzetten om de LeMUria Hoeder dieper te helpen gronden, nog krachtiger te reinigen en daarom een enorme Transformatieve eigenschappen bezit. Het beschermt je ook tegen mensen die negatief over je denken of spreken en hierin stevig volharden zonder dat jij beseft hoeveel demonische zwarte energie hiermee op je afgevuurd worden, wat een weg omhoog naar het licht alsmaar zwaar maakt.

Het onlangs met extra veel vuurkracht geactiveerde Shungit zal haar Hoeder van het Licht een extra portie zelfvertrouwen en bescherming bieden door je op wonderbaarlijke wijze haar magische zwart-glanzende tonen in te galmen vanonder uit de Uluru Gaia Tempels, want wie dacht dat Shungit alleen voorbehouden was aan het hoge noorden komt bedrogen uit. Het Shungit wat de Sterrenpoort verkoopt zit boordevol Witgouden Licht met Diamanten sprankelingen. Hierdoor is het werkelijk in Trilling en uitlijning in contact gekomen met de Levensenergie uit het Hart van Moeder Aarde. Wil je deze voortreffelijke medisch inwerkende shungit piramide in je huis plaatsen of medicinaal anti bacterieel drinkwater te bereiden om jezelf ook van binnenuit te zuiveren en te laten schijnen als een Stralende LeMUria Zon?

Een Rol Watersteen kan je bij je dragen of aanschaffen, om er een verwarmende Elixer van samen te stellen. Dit kan door simpel één van mijn geactiveerde Shungit Rolstenen een dag en een nacht in een glazen kan met water te laten liggen, om vervolgens dagelijks één glas water van te drinken, het liefst voor het slapen gaan.

De prijzen in mijn webshop liggen hoger dan elders, maar dan weet je dat je gegarandeerd een volledig geopend Moeder LeMUria kristal hebt, want verkeerd Shungit kan behoorlijk tegen je werken met een té groot kronkelend ongecontroleerd wervelend magnetisch veld, waardoor je eerder té dominant wordt opgeladen, té gegrond raakt, waardoor je uitlijning uit balans raakt!

Enkele trefwoorden van de helende krachten van Shungit:

Ontgift allereerst het lichaam – wat positief zal inwerken op het bloed, reuma en de spijsvertering, bij spier- en huidproblemen, maar vooral ook een algemene booster zal geven aan het immuunsysteem. Bevordert het inslapen, ontstekingsremmend, anti hoofdpijn en migraine verminderend.

Voor meer info over het effect van de kracht van een piramide vorm? Lees dan linksonder deze pagina nog even verder.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn Hathor Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

Andere suggesties…