Rozenkwarts – Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide: 5.2 x 5.2 x 4.5 cm (lxbrxh) 

77.00

Afmeting 5.2 x 5.2 x 4.5 cm (lxbrxh)     Gewicht 52 gram

Rozenkwarts

Deze Piramide heeft jarenlang in mijn Sterrenpoort praktijk (www.sterrenpoort.com) dienst gedaan om contacten te onderhouden met de LeMUria MoederBron Kristal Piramide Tempels, downunder de Uluru Rock in het Versteend Hout Domein, waar ze vanuit haar TOP alsmaar nieuwe scheppende coderingen omhoog rond ‘spuit’ via de Lichtwerkers die hiervoor op Moeder Aarde leven momenteel.

Wie geregeld meedoet met mijn Hathor Bron Afstandshealingen door het kopen van een ‘Hathor Healing Ticket’ in deze webshop, welke gehouden worden op LeMUria krachtdagen, zal vanonder uit deze Piramide Tempels maandelijks krachtiger worden bezield en uitgelijnd wordt met LeMUria.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn Hathor Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

Extra informatie

Gewicht 52 g
Afmetingen 5.2 × 5.2 × 54.5 cm