45) MP3 Op Weg naar Genezing vanuit de Uluru Rock Stamboom: Ontvang de MoederCode via Mozes ‘IK BEN DIE IK BEN FREQUENTIE’, 29.29 min

22.00

Dankbaar ben ik dat ik deze spiraliserende wervelende Nieuwe Tijdscodes aan jou mag doorgeven als een Groot geschenk van God & Godina. Als je deze MP3 bestelt, zal er meteen voor jou een speciale krachtige LeMUria Code ingelaserd worden, zodat je keer op keer als je luistert, op wonderlijke wijze de Scheppende &  Helende Genezende Oorspronkelijke Klank Codes zal ontvangen.  Klank Codes zoals die ook op hemelse wijze binnenstroomde in de Tijd van de eerste mensen, toen Adam & Eva geschapen en omringd werden door hun 12 vrouwelijke LeMUria Stamhouders bij de Paradijselijke Boeddha Bodhi Boom. Op mirakelse wijze vielen er 3 Stralen in één:

 1. De Goudgele Zonbron Straal
 2. De Zilverwitte Maanbron Straal en de verenigende
 3. RoodKoperen oranje-roze Venusbron Straal van Liefde, om het Christus Christina Kristallicht te laten versmelten met de Smaragdgroene Straal omhoog gezonden uit Moeder Aarde via de Uluru Rots op weg via bronnen en Rivieren naar Avalon en andere plaatsen langs de LeMUria Lemniscaatstroom, waaraan vele wonderlijke Mariabronnen nog immer behoren.

Gebruik de MP3:

 • Om beter afgestemd te worden op jouw LeMUria Nieuwe Tijd Blauwdruk.
 • Zodra je dreigt terug te terug te vallen in een naargeestig stemming of als verdriet je overvalt!
 • Om Geluk, Genezing/Herstel, Overvloed, een nieuwe Woning, een Vrolijker en huiselijker gevoel te Creëren
 • Om gewoon verrast te worden door wonderen die jouw leven zullen veranderen….wees dus allert op voorbereidende synchroniciteit die je op weg helpen tot samensmelting en éénwording met jouw Ziel, Geest en Hoger Zelf Elf.

Tijdens het luisteren naar een van mijn MP3’s, verzoek ik je om waar het mogelijk is, mee te doen met de Visualisatie OEFENING, waardoor jij  je telkens krachtiger omringd, gesteund en opgenomen zal voelen door Moeder Maria LeMUria, Maria Magdalena, Jezus en Jozef, jouw bezielende Hoger Zelf Elf Ster, de 7 Plejadische Zusters, Sirius en de LeMUria Familie.

Stuur de door jou ontvangen LichtCodes  ook rijkelijk door naar je voorouders, kinderen, familie, vrienden, leefomgeving en allen die het moeilijk hebben waar dan ook ter wereld, maar stuur het ook door naar alle overige levende wezens op Moeder Aarde, zoals planten, bomen, dieren ter land ter zee en in de lucht en te zend de ontvangen Liefde ook door naar alle Sterrenvrienden, waarvan er velen van heinde en verre naar ons toe afgereisd zijn om hier ook aan mee te werken.

LET OP: heb jij een Gmail adres of heb je na betaling de MP3 niet meteen in je Mailbox ontvangen? Kijk dan vooral eerst bij je SPAM.  Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

TIPS:

 • Tijdens de opname van de MP3 heb ik doorlopend gebruik gemaakt van de 4 speciale ingewijde Oer Moeder Bron SPRAYS van Kwan Yin. Maria Magdalena, Moeder Maria en de Uluru Rock LeMUria Rassen Stamboom.
 • Enorm rustgevend en verzachtend is het branden van een in de Maria van der Geest Sterrenpoort Gewijde LeMUria Kaars in jouw meditatie- of woonkamer. Je kan kiezen uit 7 kaarsen.

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Ik raad je aan:

 • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
 • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…