49) MP3 Ontvang Op Weg naar Leeuwen Poortdag 8-8 / 9-9-2022, jouw Planeten Healingcodes , 32.40 min

22.00

DEZE SPECIALE ZOMER MP3 ZAL IEDERE LICHTWERKER EEN STIMULANS GEVEN OM VERDER TE GAAN MET LICHTWERK, WANT ZIJ ZAL GEDURENDE ALLE ZOMER WEKEN RICHTING, OP WEG NAAR DE LEEUWENPOORTDAG OP 8-8, 9-9 EN VERDER, JOUW VOORZIEN VAN 8 KWALITEITSVERBETERENDE EN HELENDE LICHTCODE INITIATIES.  

Dankbaar ben ik dat ik deze spiraliserende wervelende Nieuwe Tijdscodes aan jou mag doorgeven als een Groot geschenk van God & Godina. Als je deze MP3 bestelt, zal er meteen voor jou een speciale krachtige LeMUria  CHRISTUS-CHRISTINA MENSCODE ingestraald worden, zodat je keer op keer als je luistert, op wonderlijke wijze de Scheppende &  Helende Genezende Oorspronkelijke Klank Codes zal ontvangen.  Klank Codes zoals die ook op hemelse wijze binnenstroomde in de Tijd van de eerste mensen, toen Adam & Eva geschapen en omringd werden door hun 12 vrouwelijke LeMUria Stamhouders (3-6-9 Mozes Codes) bij de Paradijselijke Boeddha Bodhi Boom. Op mirakelse wijze vielen er 3 Stralen in één:

 1. De Goudgele Zonbron Straal
 2. De Zilverwitte Maanbron Straal en de verenigende
 3. RoodKoperen oranje-roze Venusbron Straal van Liefde, om het Christus Christina Kristallicht te laten versmelten met de Smaragdgroene Straal omhoog gezonden uit Moeder Aarde via de Uluru Rots op weg via bronnen en Rivieren naar Avalon en andere plaatsen langs de LeMUria Lemniscaatstroom, waaraan vele wonderlijke Mariabronnen nog immer behoren.

Gebruik de MP3:

 • Om beter afgestemd te worden op jouw LeMUria Nieuwe Tijd Blauwdruk.
 • Zodra je dreigt terug te terug te vallen in een naargeestig stemming of als verdriet je overvalt!
 • Om Geluk, Genezing/Herstel, Overvloed te Creëren
 • Om gewoon verrast te worden door wonderen die jouw leven zullen veranderen….blijf dus alert op voorbereidende synchroniciteit die je op weg zullen helpen tot samensmelting en éénwording met jouw Ziel, Geest en Hoger Zelf Elf en Mirakelse IK BEN DIE IK BEN

Stuur zelf de door jou ontvangen LichtCodes  ook rijkelijk vanuit je Gouden LeMUria Hart door naar je voorouders, kinderen, familie, vrienden, dierbaren en allen die het moeilijk hebben waar dan ook ter wereld, maar ook naar allen op Moeder Aarde, zoals planten, bomen, dieren ter land ter zee en in de lucht en te zend de ontvangen Liefde ook door naar alle Sterrenvrienden, waarvan er velen van heinde en verre naar ons toe afgereisd zijn om hier ook aan mee te werken.

TIPS:

 •  Speciale ingewijde SPRAYS van Kwan Yin. Maria Magdalena, Moeder Maria en de Uluru Rock LeMUria Rassen Stamboom.
 • Enorm rustgevend en verzachtend is het branden van een in de Maria van der Geest Sterrenpoort Gewijde LeMUria Kaars in jouw meditatie- of woonkamer. Je kan kiezen uit 7 kaarsen, waarvan de 8-puntige LeMUria Ster staat afgebeeld op ‘LeMUria Kaars 7’. Zij staat symbool voor de 8 meest krachtige Hemelse samenstanden van de Poortdagen op 2-2, 5-5, 8-8, 11-11 én de 4 seizoenswisselingdagen rond de 21e in maart-juni-sept-dec. Daarom staat deze Ster symbool als zijnde dé LeMUria Familie Goudgele ZonneSter, schdijnend vanuit het Hart van het LeMUria Versteend Hout Domein van de Uluru Rock ofwel dé Moeder LeMUria Rassen Stamboom – ofwel – Gaia tree

LET OP: heb jij een Gmail adres of ontvang je na betaling de MP3 niet meteen in je Mailbox of nadat ik jou heb laten weten dat de bestelling van meerdere producten volledig is afgerond? Kijk dan vooral ook eerst bij je SPAM alvorens een mail te sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Ik raad je aan:

 • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
 • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…