Labradoriet Papegaaien Tweeling / Maori Natuur Spirit ‘Kea’ van Bezieling & Wedergeboorte

222.00

Gewicht: 198 gr  Afmeting: 9×7.5×2 (hxbrxdikte)

Chakra’s: 3, 4, 5 en 6e

Dit Labradoriet Papegaaien duo is bijzonder spiritueel, want zij wordt bezield door de Maori Natuur Spirit ‘Kea’ vogel (Papegaai). Zij zullen je bijstaan in je Helende Transmutatie Proces van Wedergeboorte. Hierbij zal het Paradijselijke Blauwe Vuur van de heilige vuurgeest van Moeder Maria Vuur je omhullen, heling en bescherming bieden tijdens jouw Transformatie & Bezielingsproces van Wedergeboorte in LeMUria.

Dit staande Maori paar is een kunstwerkje met de hand geslepen uit een schitterend stuk blauwig labradoriet. Ik voel de hand van een Indiaanse vrouwelijke krijger er ook in. Zij is allemachtig Krachtig en Prachtig en kan in een ruimte geplaatst worden ter bescherming tegen alle soorten negatieve invloeden en energie.

Zij beschermt jouw energieveld tegen negatieve invloeden van mensen die energie bij je weg willen nemen, maar tevens is zij een probate edelsteen om 4 en 5 G straling om te buigen tot positieve holistische energie. Zij vermindert hierdoor invloeden van angstvelden op Holy-stische wijze en biedt haar invloedrijke kracht aan voor jou. Als jij dit labradoriet Papegaaien paar aankijkt zal zij je positieve kracht inboezemen en meer zelfvertrouwen opleveren, wat jouw doorzettingsvermogen, intuïtie en zelfhelende vermogen zal gedefragmenteerd en verhoogd worden, waardoor je transparanter en je mediamieke zal helpen doorontwikkelen.

Een verrijker van je immuunsysteem.

D.m.v. deze labradoriet steen kan je eenvoudig contact maken met het onderbewustzijn om herinneringen omhoog te halen.

Labradoriet is een fantastische steen om ook je creativiteit en ideeën te ontwikkelen, maar vooral om je angst te helpen transformeren, wat positief inwerkt op de bloeddruk en de stofwisseling via het bloed.

TIP:

Maori Aura Spray – 100 of 30 ml: Reconnection om al jouw tweelingziel / dlen aan te trekken.

1 op voorraad

Beschrijving

Papegaaien symboliek in Europa

Genezing door kracht van kleuren en licht, imiteren, zon, diplomatie. De papegaai brengt goed nieuws. U zult de komende periode erg sociaal, vriendelijk, welsprekend en communicatief zijn. Mede daardoor zult u een aantal plezierige uiteenlopende relaties hebben met verschillende mensen. Als u het even niet verwacht, krijgt u opeens uit het niets, goed nieuws te horen. Uw leven gaat er weer wat kleurrijker uitzien.

Extra informatie

Gewicht 198 g

Andere suggesties…