Labradoriet Engeltje 1 – 5,5 x 3,3 x 1,5 cm – Beschermt, Maakt Zelfverzekerder, Regelt Bloeddruk

22.00

Gewicht ongeveer 22 gram

Deze unieke geholyficeerde Labradoriet Engel is absoluut een goede beschermende steun en toe verlaat, om bij je te dragen als je gehinderd wordt door spanningen, bijvoorbeeld van te voren én tijdens een belangrijk moment van welslagen, zoals een (rij)examen of sollicitatie gesprek, waarbij je dient te voldoen aan de eisen die op dat moment aan je gesteld gaan worden. 

Deze Engel helpt dus om faalangst te verminderen door dieper te gronden. Dus i.p.v. vluchtgedrag te tonen, zal zij een mens juist daadkrachtiger en allerter maken! Ze zal over je schouders meekijken en vriendelijk aandacht geven, waardoor het zelfvertrouwen zal toenemen om weldegelijk te kunnen presteren. Vertrouw al je angsten aan haar toe én ze zal er zeker voor je zijn: iedere dag, ieder uur van de dag & nacht, want angst kan de nachtrust soms flink verstoren.

Labradoriet is veelkleurig. Vaak met tinten lichtgroen, geel en blauw op een groengrijze of zwarte achtergrond.

De oude Eskimo Inuit bevolking uit Canada waren de eersten die deze steen ontdekten. Door de kleuren van de steen legden het inheemse volk een connectie tussen Labradoriet en Aurora Borealis, het Noorderlicht. Zij droegen labradoriet armbanden om zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden, voor een diepere connectie met de spirituele wereld en als geleider van de kracht van het Noorderlicht.

Met name beschermt zij jouw energieveld tegen negatieve invloeden van mensen die energie bij je weg willen nemen, maar tevens is zij een probate edelsteen om 4 en 5 G straling om te buigen tot positieve holistische energie. Zij vermindert hierdoor invloeden van angstvelden op Holy-stische wijze en biedt haar invloedrijke kracht aan voor jou. Als je naar deze labradoriet kijkt zal zij je positieve kracht inboezemen en zeer zeker zelfvertrouwen geven, wat jouw doorzettingsvermogen, intuïtie en zelfhelende vermogen zal defragmenteren en stimuleren, waardoor je transparanter en mediamiek wordt uiteindelijk.

Een verrijker van je immuunsysteem.

Een LeMUria Labradoriet Engel zal je ook bijstaan en stimuleren bij het ontwikkelen van een hogere creativiteit via het ingeven van ideeen, maar vooral om angsten weg te sluizen en te transformeren tot zelfverzekerder karaktertrekken, wat mede een invloedrijke werking zal hebben op de bloeddruk en de stofwisseling via het bloed.

TIPS:

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

Doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP.

Ondersteunende Tips:

Maria Magdalena Spray 100 ml
Maria Magdalena Spray 30 ml

12) LeMUria Bloemen Essence Tijgeroog Crystal Roller
02) Mary Magdalene Bloemen Essence Rozenkwarts Roller

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

LeMUria Engelen

Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Ze hebben het vermogen om aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.

Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!

Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…