Calciet Blauw Bol nr 1 – Dolfijnen Poort – Madagaskar

88.00

Doorsnede 7.5 cm

Chakra’s: 5 en 6

IN MIJN PRAKTIJK DE STERRENPOORT, STAAT EEN GROTE BLAUW CALCIET BOL. ZIJ IS DÉ TOEGANGSPOORT VOOR DE DOLFIJN, WALVIS EN WATER- & SCHELP-ELFENWERELD (UNDINEN: vrouwelijke watergeesten!)

Mijn calciet bollen zijn verbonden aan het Dolfijnen Grid van LeMUria. Ze staan afgestemd op de binnenwerelden en bezitten een onnoemelijke aantrekkingskracht op alles wat leeft.

Blauw Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.Blauw calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de keel, longen en schildklier en werkt bloeddrukverlagend en pijnstillend.

In mijn Webshop verkoop ik ook de Holy LeMUria Aura Spray ‘Dolphins’, welke jouw uitlijning en trillingsfrequentie zullen afstemmen op deze schitterende wezens in verbinding met Sirius en de Pleiadiërs.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar blauwe energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Extra informatie

Gewicht 643 g
Afmetingen 7.5 cm

Andere suggesties…