Rozenkwarts Bol 1 – met Venus trilling

99.00

Afmeting 7 cm doorsnede    Gewicht 559 gram

Chakra: 4e (hart)

Deze Rozenkwarts LeMUria Bol zal Godinnelijke Universele Venus Liefde verankeren en gronden in de harten van ons mensen.

Ook fijn om tijdens meditatie’s deze rozenkwarts vast te houden of om naast je bed te plaatsen. overal waar zij staat zal de Goud Roze Moeder Venus levensenergie de atmosfeer doordrenken met haar Kosmische Vergulde Liefde uit de Moeder LeMUria Bron van al het leven.

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke een rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Andere suggesties…