Calciet Helder Bol nr 9 – LeMUria Elfenpoort van de Gouden & Zilveren Moeder Straal

44.00

Doorsnede 5,5 cm  – 282 gram

Helder calciet helpt je om je bewuster te worden van je Zielen Oorsprong, deze naar je toe te trekken en te verankeren, opdat je een ware LeMUria Godin zal worden met extra helende Anti Virale en Bacteriële Zilveren Moeder Maan kracht.

De Wit Zilveren Vrouwelijke zachte LeMUria Lichtkrachten van de Water Elfjes zijn voelbaar aanwezig in deze kristallen Calciet Bol en zal op zeer zachte wijze totale omvormende krachten en helende transformaties opgang brengen en stimuleren. Maakt tevens de omgeving krachtig schoon van onzuivere elementen en storende energieën. Beschermt de Aura tegen binnendringers en is dus extra in staat om je te beschermen tegen bacteriën en virale infecties. Maakt negatieve insluipers onschadelijk. Verbetert het immuunsysteem hierdoor.

Calciet helder verhoogt je lichttrilling op magische Elfjes wijze jouw bewustzijn, waardoor een nieuwe hoopvolle toekomt, waarin moed, kracht en nieuw vertrouwen herboren zal worden, in het verschiet ligt. Deze kristallen stralen van de LeMUria Regenboog energie uit het hele universum, brengt hierdoor hele bijzondere lichttrillingen van het kleurenspectrum in jouw leef omgeving en lichtlichamen. Ze door trilt meridianen, lichtlichamen en reactiveert ze zoals het voorbestemd was ten tijde van LeMUria. 

TIPS:

01) Hathors – Goud Gele Calciet Essence Healing Roller € 33

A) Water & Forest Elfen Aura Spray – 100 of 30 ml

Meer info over de kracht van mijn LeMUria Bollen vind je links onderaan deze pagina.

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke een rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Zilver-Goud-Koperen Liefdes energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Extra informatie

Gewicht 282 g
Afmetingen 5.5 × 5.5 × 5.5 cm

Andere suggesties…