Seleniet Wit – Zilveren Maan Drakin in kunsthars – fijnbesnaard Moederlicht

99.00

Wegen allen ongeveer 300 gram Afmeting: 11x7x6,5 cm (lxbrxh)

Chakra: ALLEN – met name 2e en 7e

Deze Moeder Drakin behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Draken Skull Lijn’, welke geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen door Maria van der Geest, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Mijn Zilver glanzende drakinnen zijn rijk gevuld met het Maria Witte Seleniet. Allen vertegenwoordigen de Moeder Maria én Maan energie van de Zilveren Straal. Vooral tijdens de Volle Manen stralen ze je vertrouwen, moed en een zalige vrouwelijke godinnen energie in.

Zilver en Wit Seleniet beschermen tegen binnendringen van Virale infecties – zij stimuleert jouw Zilver Productie en zegt: Eruit jij! Want zij werkt in op lagere omstandigheden.

De Zilveren LeMuria Maan Drakin vertegenwoordigt de tijdsgeest van LeMUria en overschijnt je overvloedig om je te leren dat alles, maar dan ook alles afkomstig is van de Scheppende Goddelijke Moeder. Zij helpt de Drakenhoeder bij het creëren van overvloed, dankbaarheid en respectvol  in het leven te staan. Mijn Moeder Maan Drakinnen brengen de Tempelgodin van Wijsheid in jou tot leven door samen met jou ‘s nachts, en met name tijdens de Volle Manen, naar het oorspronkelijke LeMUria Avalon te reizen in Keltisch Druïdisch Ierland t/m Glastonbury, maar vooral het Elfengebied rondom Tasmanië t/m Nieuw-Zeeland, waar de Moeder Koningin Elf regeert om jou de heilige kennis van Schoonheid én Venus in jezelf te leren openbaren. Beleef met deze Zilveren Maan Drakin het Spirituele avontuur in de Goddelijke Dimensies waar noch Tijd nog Ruimte is.

Neem haar ook fysiek mee naar de waterkant of mee het open veld in, want het oplosbare seleniet van deze Drakin heb ik daarom in kunsthars laten gieten, want je zal volledig opgeladen worden door de Zuil van Licht die door jullie samen heen zal stromen. Houdt haar ook tijdens meditaties geregeld vast met beide handen, want de energie uit je handen is werkelijk LeMUria MoederBron Licht!

Ze zal je met haar temperament en Vleugels liefdevol omhullen, wat jou dieper zal Bezielen en jouw vuurkracht op een beminnelijke wijze zal vergroten, waarmee jij jouw Regenboog uitstraling naar andere wezens toe op Moeder Aarde op een magnifieke manier stimuleren.

Deze draak is dus niet van Orgonite, want er bevinden zich geen metaalsplinters, krullen of erts-mineralen binnenin de kunsthars, alleen maar puur geheiligd Wit Seleniet.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Seleniet, behoeft geen reiniging omdat het negativiteit niet absorbeert maar juist afvoert als een geleider.


Eigenschappen van Seleniet:  fantastische beschermend helend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën ion het Aardester chakra.
Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen.
Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek heeft zij een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.


Bestel bijvoorbeeld ook de LeMUria Healing MP3

11) Speciale Ontwakings MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen, 30.12 min – € 11

13) MP3 WAAROM EEN EIGEN LEMURIA MOEDER KWAN YIN DRAKIN? ‘OP WEG NAAR LEMURIA’ – 51.04 MIN – € 13

en/of  LeMUria Healing MP3 12) Met jouw Kristallen Schedel(s) en/of Drakin ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 3 – 48,27 min – 8.00

AURA LEMURIA SPRAY: 03) ‘Dragon’ SPRAY: Balanceert en lijnt jouw Chrakra-lijn uit met LeMUria: 100 ml + MP355.00

AURA LEMURIA SPRAY: 03) ‘Dragon’ SPRAY: Balanceert en lijnt jouw Chrakra-lijn uit met LeMUria: 30 ml + MP322.00

MOTHER MARY & Sodaliet Bewustzijn:
11) Flower Crystal Essence Roller 10 ml – € 33

 

7 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder LeMUria Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 300 g
Afmetingen 11 × 7 × 6.5 cm

Andere suggesties…