LeMUria Fluoriet Engeltje 5 – 5,5 x 3,3 x 1,5 cm

22.00

Gewicht ongeveer 33 gram

Chakra’s: Allen, met name 7e & 4e = Hart en Hoger Hart (is Thymus of Aquarius chakra)

Helder Groen en Paars Fluoriet staat vanuit de oudheid al bekend om haar reinigende, zuiver helende krachten en kwaliteiten. Daarnaast versterkt deze LeMUria Engel niet alleen de energie van haar Hoeder, maar tevens de energie en aantrekkingskracht van iedere andere steen- of kristalsoort in haar wijde omgeving.

Deze LeMUria Fluoriet Engel maakt zo nodig ook het hoofd helder, waardoor de Geest Kalmeert!

De werking van Fluoriet staat a.o. voor de volgende werkzame krachten:

>Een alsmaar groter wordende veerkracht
>Geeft Helderheid verhoogt leervermogen en versterkt het geheugen.
>Kalmeert – Ordent gedachten
>Maakt krachtig een eind aan te sterke soms heftige emoties, bijvoorbeeld bij gedachten van wanhoop, depressie of boosheid >Vermindert emotionele betrokkenheid met anderen
>Maakt besluitvaardiger
>Reiniging van Energievelden
>Betere Balans
>Structuur en leert je focussen
>Betere afstemming op je hogere chakra’s
>Ontmantelt gevoelens van jaloezie.

Ondersteunende Tips:

Maria Magdalena Spray 100 ml
Maria Magdalena Spray 30 ml
Mary Magdalene Bloemen Essence Rozenkwarts Roller

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

LeMUria Engelen

Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Ze hebben het vermogen om aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.

Met behulp van de Gouden LeMUria trilling het kristal of steensoort helpen deze Engel jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven.

Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!

Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…