Mangano Calciet Skull 4 – met LeMUria Venus trilling

99.00

Gewicht 189 gr   Afmeting: 7×3.8×4.5 cm

Chakra: 4e (hart)

Met Venusliefde doortrilde LeMUria Hathor skull.

Zij is verbonden aan een Hathorgodin, waardoor haar tonen en frequenties als maar toe zullen blijven nemen naar gelang je met haar werkt of mediteert ten behoeve van het ontvangen ook van YIN energie ten behoeve van Moeder Aarde en alle Oud LeMUrianen, waarvan jij er een bent, als je je aangetrokken voelt tot deze wonderschone zachte skull.

Alle kleuren vanuit jouw MoederBron Domein, downunder de Uluru Rock, zal zij op kleurrijke wijze in je Aura brengen. Dit zijn de meest krachtige LeMUria Regenboogstralen die we ons maar voor kunnen stellen. Het zal liefde, balans en vrede brengen.

Mangano calciet werkt zowel fysiek als emotioneel sterk in op het hart. Zij helpt omgaan met oud verdriet en trauma’s en helpt je om jezelf te accepteren, van jezelf te houden en versterkt je gevoel van eigenwaarde.

Zij geeft letterlijk en figuurlijk lucht, vermindert zorgen en spanningen en maakt blij. Zij geeft vertrouwen in jezelf en de in de toekomst.

Fysiek werkt mangano calciet ontspannend op de spieren en zij heeft een positieve invloed op het hart, de bloedsomloop, de longen en de botten.

Zeg regelmatig: Ik open mijn hart om de Moeder Venus liefde te ontvangen en daar uiting aan te leren geven

1 op voorraad

Beschrijving

Degene die van deze LeMUria Skull Hoeder wordt, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…