B) LeMUria Crystal Spray ‘Unicorn’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 100 ml

55.00

Door deze Aura Spray minimaal 1 of meerdere keren te sprayen boven je hoofd of in de ruimte om je heen, zal jouw Aura in de Uluru Trilling gebracht worden door de samenwerking met jouw eigen Magische Liefdevolle   Hogere Zelf Unicorn-Eenhoorn Zielendeel.

Deze Holy Aura Spray roept jouw eigen Eenhoorn – Unicorn naar je toe, om jou te Harmoniseren, Balanceren en op magische wijze uit te lijnen via jouw Chakra-lijn met haar, Dit doet ze door haar HerScheppende, Beschermende, Zuiverende, Balancerende, Vitaliserende Coderingen, rechtstreeks in je Aura Lichtveld en Hogere Chakra’s in te stralen met haar magische Eenhoorn, en je doorlopend op afstand te onderhouden vanuit het KristalRijk van LeMUria en de MoederBron, waar al het leven van oorsprong is doorgegeven.

  • Gebruik de Spray: Minstens 1 x per dag sprayen boven hoofd met gesloten ogen. Liefst ook vlak vóór het slapen gaan, nog zittend op de rand van je bed.
  • De Spray is ook leverbaar in flesjes van 30 ml
  • Het flesje Aura Spray wordt in de Sterrenpoort vanuit de Kristallijnen LeMUria Hathor Tempels op MA-AT door Kwan Yin & de 5 Dhyani Boeddha Godinnen ingestraald en tegelijkertijd ingeklonken door de Aboriginal Grandmothers van het Uluru Rock Domein down-under.
  • Eendrachtig geleid door de Etherische Ancient Moeder Skulls in LeMUria.

Het gebruik  van deze Holy Unicorn Aura Spray komt nooit in de plaats van een bezoek aan een reguliere arts of specialist

 www.sterrenpoort.com

 

Beschrijving

INFO: Maria@sterrenpoort.com

VOORWAARDEN DIE BELANGRIJK ZIJN OM TE WETEN VÓÓR MEN TOT BESTELLEN OVER GAAT:

~ De Aura Spray is niet om in te nemen, maar kan ook na inname geen schadelijke gevolgen hebben.

~ Mijn Aura Spray is gebaseerd op Bronwater en bevat geen alcohol!

~ De Aura Spray is een licht geurend product, GeHOLYficeerd met gewijde LeMUria Kristalenergie, waar enkele authentieke Philae Essence en Bachbloesem druppels aan worden toegevoegd, om ieders natuurlijke heling te versterken. Per Spray en Flesje kan de geur en kleur dus licht verschillen.

~ De houdbaarheid is doorgaans onbeperkt, mits het niet op een al te zonnige plek wordt bewaard.  

~ Kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding van een ouder, ook gebruik maken van de Aura Spray van papa of mama.


HEB JE EEN VRAAG, STEL DEZE DAN DOOR GEBRUIKMAKING VAN ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER:

 

Andere suggesties…