04) LeMUria ‘Maori’ Aura SPRAY: Re-Connection spray om al jouw Tweelingzielendelen aan te trekken: 100 ml + MP3

55.00

Wordt Bezield verzonden na de Seizoenswisseling LeMUria Healing LichtCirkel op 21 dec 2020, maar kan wel al besteld worden. Je ontvangt ná bestelling wel meteen al de link van de GRATIS MP3 nr 29: Hogere LeMUria Engelen Natuurwezen Healing….. van 1 uur.

Deze Gewijde LeMUria Maori Aura Spray wordt genoemd naar de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland.

Veel Oud LeMUrianen voelen verdriet omdat ze zich eenzaam of afgescheiden voelen van hun Tweelingziel en andere zielendelen. Er wordt al duizenden jaren met hart en ziel toegewerkt naar het einde van 2020 om dit onvoorstelbaar grote verdriet van de verdronken LeMUriaanse bevolking te helen, door oud LeMUrianen die nog een comateuze verkeren weer tot leven te roepen of door jou weer in contact te brengen met jouw Tweelingziel of eigen Natuur Spiritdeel: Elf, Draak(je), ZeeMeermin, Eenhoorn etc.

De Maori Natuur Spirits zullen je omringen na gebruik van deze Spray, net zo als jouw eigen Sterrenvolk, en steun bieden, want zij dragen als geen ander Volk, jouw oorspronkelijke Herenigingscodes nog in hun Bewustzijn met zich mee. Deze Holy Spray vertegenwoordigt de Liefde en Geneeskracht voor zielsverwanten afgescheiden van elkaar leven OF elders op Moeder Aarde of in een andere Dimensie of Sterrenstelsel.

Om dit schrijnende gevoel van diepe eenzaamheid en afgescheiden zijn te verzachten zal de levende Maori Aura Spray een helpende hand bieden. Als de wens leeft om Herenigd te worden in dit leven met haar of zijn Tweelingziel, dan zal er aan jouw ‘LeMUria Maori Aura Spray’ een Holy Stercode ingeprent worden tijdens verzending, om Hereniging ofwel Vereniging te faciliteren. Verwacht niet dat dit dan begin volgende week al mogelijk zal zijn, maar zeker weten dat er ontmoeting op Moeder Aarde of ergens in de Geest gearrangeerd zal worden. Laat me a.u.b. een keer weten als dit bij jou tot een ontmoeting geleid heeft!

Door deze Aura Spray minimaal 1 of meerdere keren te sprayen boven je hoofd of in de ruimte om je heen, zal jouw Aura in de Maori Trilling gebracht worden door de samenwerking met jouw eigen Wonderlijke  Hogere Zelf

  • Gebruik de Spray: Minstens 1 x per dag sprayen boven hoofd met gesloten ogen. Liefst ook vlak vóór het slapen gaan, nog zittend op de rand van je bed.
  • De Spray is ook leverbaar in flesjes van 100 ml
  • Het flesje Aura Spray wordt in de Sterrenpoort vanuit de Etherische Kristallijnen LeMUria Tempels van Nieuw-Zeeland onder de streek Golden Bay-Tongariro-Mount Cook-Taupo, door de oorspronkelijke Maori’s ingestraald en tegelijkertijd ingeklonken door de Grandmothers aldaar en de Etherische Ancient Moeder Skulls van LeMUria.

Het gebruik  van deze Maori Aura Spray komt nooit in de plaats van een bezoek aan een reguliere arts of specialist

 www.sterrenpoort.com

 

Beschrijving

INFO: Maria@sterrenpoort.com

VOORWAARDEN DIE BELANGRIJK ZIJN OM TE WETEN VÓÓR MEN TOT BESTELLEN OVER GAAT:

~ De Aura Spray is niet om in te nemen, maar zal ook na inname geen schade tot gevolg hebben.

~ Mijn Aura Spray is gebaseerd op Bronwater en bevat geen alcohol!

~ De Aura Spray is een licht geurend product,  waar enkele authentieke Philae Essence druppels aan worden toegevoegd, om een holistische en natuurlijke heling te versterken. Per Spray en Flesje kan de geur en kleur dus licht verschillen.

~ De houdbaarheid is doorgaans onbeperkt, mits het niet op een al te zonnige plek wordt bewaard.  

~ Deze Spray is niet geschikt voor Kinderen onder de 18 jaar en wordt niet als zodanig met codes ingeprent.


HEB JE EEN VRAAG, STEL DEZE DAN DOOR GEBRUIKMAKING VAN ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER:

 

Andere suggesties…