Tijgeroog Draak 29

155.00

Afmeting  8 x 4.3 x 4 cm (lxbrxh)     Gewicht 145 gram

Chakra’s: Het helderziende 3e oog, maar vooral de Zonnevlecht aanhechtingen van het 3e Chakra afgestemd op de Uluru Rock (Zonnevlecht Chakra van Moeder Aard) repareert ze met.

Dit is een Super Regengoog Tijgeroog Drakin van de hand van de bekende Carver LING. Zij oogt schitterend Goud glanzende én heeft jaren samengewerkt met mij onder de Behandeltafel in de Sterrenpoort tijdens het geven van LeMUriaanse Hathor Healingen.

Zij is zonnig ingesteld en bevordert de dag en nachtrust van de mens en helpt LeMUrianen bij  overprikkeling van hun fijnbesnaarde zenuwstelsel en gaat hierdoor nauwkeurig te werk om stress en stressgerelateerde zaken zoals hyperventilatie tegen te gaan .

Tijgeroog laat pijn stelselmatig afnemen en heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Ze kan tevens van nut zijn voor mensen met depressieve gevoelens.

Mijn goudgele tijgeroog Drakinnen zijn een goed steun om bij je te dragen tijdens een examen.


Om jouw Bezielende Drakinnen Code in je Gouden hart te Heropenen en te Activeren, heb ik samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar LeMUria Drakinnen, vanuit een LeMUria Moeder Bron Tempel in het Uluru Rock Domein van LeMUria, meerdere bezielende Inwijdings MP3’s (webshop categorie 8) opgenomen en een Aura Dragon Aura Spray mogen samenstellen :

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…