01) LeMUria ‘ULURU’ Lichtwerkers Spray: 30 ml, incl. MP3

22.00

Deze Spray is bestemd voor LeMUria Lichtwerkers en wordt geleverd als HOLY Spray met een Certificaat op NAAM & Nr.
Zij bevat meegezonden Hathor Healingklanken, rechtstreeks ontvangen vanuit fe MoederBron van al het Leven, welke ik ná bestelling met een persoonlijk Kristal Codering voor jou zal instralen. 

Deze Bron Spray is alleen te koop via deze Hathor Webshop!

  • De LeMUria Hathor ULURU Spray zou men ook wel ISIS Spray kunnen noemen. Zij werkt Vitaliserend, Beschermend, Reinigend & Weerstand verhogend.

BELANGRIJK:  Na online betaling, ontvang je van mij de begeleidende MP3 rechtstreeks in je mailbox. Je hebt 7 dagen om deze op te slaan op je computer of waar je maar wenst!

Lees links onderaan bij ‘Beschrijving’ de overige info.

Het gebruik  van mijn Aura Spray’s  komen niet
in plaats van een bezoek aan de reguliere arts/specialist

Beschrijving

Ieder Flesje Kristal Spray krijgt het waarborg predicaat ‘HOLY’.
Hiervoor ontvangt men persoonlijk een Certificaat op Naam, Datum en Nr. Deze wordt ná verzending per e-mail toegezonden.

Deze LeMUria Aura Spray wordt genoemd naar de MoederBron waar alle Scheppende en Beschermende Codes voorhanden zijn, namelijk in ons aller ‘ULURU’ Rock Domein downunder Australië. 

Mijn ‘LeMUria Kristal Aura Spray’ zal alles wat jouw Aura nadert, constructief elimineren, mits je deze spray 1x dagelijks, vlak voor je in bed stapt, boven het hoofd Sprayt.
Er vormt zich dan als het ware een Gouden Krans in en rond de Aura. Dit beschermt  de Lichtwerker tegen het binnendringen van virale infecties en maakt weerbaarder tegen van alles, wat jouw immuunsysteem zou kunnen verzwakken. Dus ook tegen WIFI netwerken als 4G en 5G netwerken.

De Gouden LeMUria ULURU Spray legt als het ware een ‘Krans van Goud-Zon Licht’ om je Aura heen, mits je deze Spray gebruikt i.c.m. het af en toe beluisteren van mijn helende begeleidende MP3 met TIPS en Affirmatie voorbeelden. Dit is werkelijk van groot belang om jouw immuunsysteem geleidelijk maar gestaag te verhogen!

INFO: Maria@sterrenpoort.com

Begeleidende MP3 werd door ‘Maria van der Geest’ vooraf ingesproken. Dit zijn begeleidende adviezen. Het 2e deel bevat een Geleide Meditaite én voor jou persoonlijk meegezonden Healingtonen.

Hoe wonderlijk het ook mag klinken: De Hathors zorgen er altijd voor, dat tijdens de verzending van de MP3 naar jouw mailbox, er kristal healingfrequenties worden meegezonden met een Reinigend, Beschermend, Vitaliserend, Immuunverhogend effect. Ik lever de Spray in flesjes van 100 ml of 30 ml in mijn Kristalshop.

Jouw persoonlijke flesje Aura Spray wordt in de Sterrenpoort vanuit de Kristalijnen LeMUria Hathor Tempels op MA-AT ingestraald. Hier bevindt zich in een Moeder Kristal, ook jouw Ziels Blauwdruk in de LeMUria MoederBron van al het Leven in het Uluru Rock Domein. Deze zal ik daags ná de bestelling samen met de Moeder Hathor in programmeren.

VOORWAARDEN DIE BELANGRIJK ZIJN OM TE WETEN VÓÓR MEN TOT BESTELLEN OVER GAAT:

~ De MP3 wordt direct ná bestelling naar de e-mailbox verzonden om gedownload en opgeslagen te worden, waarna de Aura Spray ruim een week later zal volgen via Post.NL

~ De Aura Spray is niet om in te nemen, maar kan ook na inname geen schadelijke gevolgen hebben.

~ De Aura Spray en MP3 worden persoonlijk gecodeerd én is hierdoor na bestelling niet af te zeggen of te retourneren.

~ Mijn Aura Spray is gebaseerd op Bronwater en bevat geen alcohol!

~ De Aura Spray is een licht geurend product,  waar enkele authentieke Philae Essence druppels aan worden toegevoegd, om ieders natuurlijke heling te versterken. Per Spray en Flesje kan de geur en kleur dus verschillen.

~ De houdbaarheid is doorgaans onbeperkt, mits het niet op een al te zonnige plek wordt bewaard.  

~ Kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding van een ouder, een enkele keer gebruik maken van de Aura Spray van papa of mama. Tussen 12-18 jaar is een eigen Spray aan te bevelen, maar zij zullen wel actief begeleid moeten worden na het beluisteren van de MP3 en het uitvoeren van de hierin benoemde oefeningen.

GEBRUIK: Liefst vlak vóór het gaan liggen in bed, 1 x sprayen boven hoofd met gesloten ogen.

Andere suggesties…