43) MP3: WERELD VREDE HEALING, 1.01.11 uur + Incl Gebed & Songboekje

1.11

De Opbrengst van deze MP3 zal eind 2022 overgemaakt worden naar een Goed Doel.

Moeder Aarde en onze Inheemse voorouders heeft mij in januari 2022 verzocht, om op LeMUriaanse wijze wekelijks een ‘Wereld Vrede Healing Meditatie’ op AFSTAND te willen leiden vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest op elke ZONDAG OM 20 UUR in 2022!

Hiervoor heb ik deze Speciaal gecodeerde ‘Wereld Vrede Healing Meditatie MP3’ opgenomen, waarin ik Hedendaagse, alsook Oude en Wijze Vredes Gebeden voorlees die Vrede & Gerechtigheid op Holy wijze bevorderend zullen doorwerken.

Heb jij ook de Roep van je Oude Wijze Ziel gehoord om de Grootmoeder Ziel van Moeder Aarde bij te staan tijdens dit Holy Transitie jaar? DOE DAN OOK VOORTAAN MEE door deze MP3 te Bestellen en Beluister op zondagavond om 20 uur deze Wereld Vrede Bevorderende MP3 door in Meditatie te gaan afgewisseld door samen met mij actief te bidden en/of te zingen. Voor de TEKSTEN krijg je naast de DOWNLOAD LINK VAN DE MP3, ook een PDF toegezonden: ‘GEBEDEN SONGBOEKJE VOOR DE GELEIDE WERELD VREDE MEDITATIE LICHTCIRKELS – ZONDAG 2022.docx‘.

Vanuit de onderaardse LeMUria Tempels zal je begeleiding ontvangen via de Sterrenpoort in Oegstgeest, waar ik – Maria van der geest – jouw Ziel zal opnemen in de LeMUria LichtCirkel om van Hart tot Hart het Moeder LeMUria Licht uit te stralen door en rondom Moeder Aarde. Dit Genezende en verzachtende Harte-LeMUria-Elfjes-Licht te zenden naar hen die dit zó ‘hart’ nodig hebben OP WEG NAAR WERELDVREDE & VRIJDHEID OP  MOEDER AARDE – OP WEG NAAR TERUGKEER VAN ÉÉNHEID ZOALS HET WAS VOOR DE ONDERGANG VAN LEMURIA! 

LET OP: heb jij een Gmail adres of heb je na betaling de MP3 + Gebedenboekje niet meteen in je Mailbox ontvangen? Kijk dan vooral eerst bij je SPAM.  Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

TIPS:

  • Tijdens de opname van de MP3 heb ik doorlopend gebruik gemaakt van de 4 speciale ingewijde Oer Moeder Bron SPRAYS van Kwan Yin. Maria Magdalena, Moeder Maria en de Uluru Rock LeMUria Rassen Stamboom.
  • Enorm rustgevend en verzachtend is het branden van een Gewijde LeMUria Kaars in jouw meditatie- of woonkamer. 
    Je kan kiezen uit 7 soorten.

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…