Versteend Hout / Fossiel Hanger nr 7 – cabochon geslepen

33.00

Afmeting: 4.6 x 2.6 cm brxl    

Alle Hangers zijn in de Sterrenpoort tijdens een speciale ceremonie ingewijd in het bijzijn van de Uluru Grandmothers & Holy Spirits, waaronder Moeder LeMUria Drie bestaande uit de Goddelijke Moeder Drie Eenheid: Moeder Maria, Maria Magdalena & Kwan Yin o.l.v. de afgezanten van 12 Sterrenstelsels & mede geïnitieerd met de Bloed Blauwdruk van Meester Jezus.

Wil jij een uniek sieraad dragen gevuld met geheime Versteend Hout Codes uit het LeMUria Domein? Dan raad ik je aan deze hanger te bestellen en haar ter hoogte van je borstbeen te dragen, waar zij jou jouw Thymus Aqua Hart Chakra  holy-ficeert.

Cabochon is de benaming voor een slijptechniek voor het slijpen van edelstenen en halfedelstenen en de benaming voor de stenen die hiermee worden verkregen. De natuurlijke stenen worden eerst in een vorm geslepen waarna er van de bovenkant laagjes af worden geslepen totdat de steen bol geworden is.

=Versteend Hout uit (LeMUria) INDONESIË

Het versteend hout van Palmboom uit Indonesië bestaat bijna uitsluitend uit de boomsoort dipterocarpus. Deze loofbomensoort bestaat nog steeds, en komt veel voor in het tropische regenwoud van Zuid-oost Azië. Het Indonesische versteend hout komt doorgaans uit het Mioceen tijdperk. Dat betekent dat de bomen ongeveer 20 miljoen jaar geleden leefden. Versteend hout (ook wel fossiel hout genoemd) is een steensoort die kan ontstaan doordat bomen onder een dikke laag vulkanisch as terecht komen. De as bevat allerlei mineralen, die oplossen in het grondwater. Het hout verrot niet zo snel als normaal, doordat het niet in contact met zuurstof komt. Het grondwater doordrenkt de boom en de mineralen zetten zich af in de houtcellen. Langzaam maar zeker verrot het hout toch en de mineralen nemen de plaats in van de houtcellen. Dit proces geschiedt zo langzaam dat de structuur van het hout perfect bewaard blijft. Hierdoor kan men bij versteend hout uitstekend de jaarringen zien, en kenners kunnen de boomsoort herkennen. 

Al mijn LeMUriaaans Ingewijde, Geïntiieerde & Geactiveerde Versteend hout, werkt grondend, beschermend en stabiliserend.

De zachte energie van Palmwortel beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om bij je te dragen tijdens het reizen of als je last hebt van heimwee gevoelens.

Zij helpt negatieve energieën en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet af te voeren waardoor je je weerbaarder en sterker zal gaan voelen. 

Zij werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling, is ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

Zij vermindert incarnatieproblemen en bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt.

Fysiek heeft deze Versteend Hout een positieve werking op heelwording van skelet & bottenstructuur (o.a. bij osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…