Tijgeroog – Boeddha Boeddhin – Drager van Bezielende Boeddha Meesterschap Codes

44.00

Afmeting:  5×2.5×6 cm (lxbrxh)

Chakra: 3e

Deze ingewijde Boeddha wil graag dat je haar in de hand neemt en via je handpalm haar rust overneemt in je hart.

Ze geeft alom rust en sereniteit in en rondom jouw huis, praktijk, werk etc. Zij werkt als een verzachtende balsem voor je hart.

Zij zal tevens negatieve energieën uit jouw slaap-, woon- of werkruimte  absorberen en wegsluizen als een Gouden LeMUria Moeder Poort!

Mijn Tijgeroog Boeddhin bevordert rust bij rusteloosheid, ze helpt bij  overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. Tijgeroog laat pijn stelselmatig afnemen en heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Ze kan tevens van nut zijn voor mensen met depressieve gevoelens.

Deze tijgeroog Boeddhin zal ook een goede steun zijn om bij je te dragen tijdens bijvoorbeeld een examen of andere spannende gebeurtenis!

Meer INFO over een Boeddha-Boeddhin, linksonder deze pagina 

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Extra informatie

Gewicht 130 g
Afmetingen 5 × 2.5 × 6 cm