Aventurijn groen Skull 3 L

188.00

Afmeting 10.5 x 6 x 8 cm (lxbrxh)     Gewicht 737 gram

Chakra: 4e (hart)

Deze skull is verbonden aan een vrolijke levensgenieter. Om met haar samen te werken pulseert ze je achterhoofd dagelijks, waardoor ze dieper in je geheugenbank kan binnendringen om je aandacht te wekken én je geheugen door te lichten om negatieve herinneringen om te zetten in lichte-gedachtes! Ze is een fervent voorstander van regelmatig buiten wandelen om een frisse neus te halen en samen aansluitend een korte meditatie te doen. Dit om het Spirituele Pad luchtiger en aantrekkelijker te houden.

Ze heeft een zachte moederlijke uitstraling, een gouden pulserend hart en een flinke dosis humor, want met humor kan je de wereld op een andere manier benaderen en dat is in deze tijd hard nodig!

Groen Aventurijn

Werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Groene aventurijn werkt in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, enz.).

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…