Sodaliet Boeddha nr 3 – Drager van Bezielende Boeddha Meesterschap Codes

44.00

Gewicht: 83 gram  –  Afmeting: 5×2.5×5 cm (brxdxh)

Chakra’s: 5e en 6e

Deze schitterende Blauwgrijze Boeddha-Boeddhin in verbonden aan de LeMUria Boeddha Tempel van Andromeda en Sirius. Hier worden regelmatig Afstandshealingen voorgecodeerd en doorgegeven aan de Healer. Zij is dus heel krachtig in staat om met ieders Hoger Zelf te communiceren en via de Taal van het Licht over te zetten. Een ware MEDICIJN BOEDDHA-BOEDDHIN van het allerzuiverste LeMUria ras.

Sodaliet geeft inzicht in jezelf, helpt trouw te zijn aan jezelf. Helpt beperkende denk- en gedragspatronen te doorbreken: zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid, uiten van je mening en gevoelens.

Fysiek helpt de sodaliet bij klachten: keel, hals, strottenhoofd en stembanden (heesheid). Het werkt koorts en, bloeddrukverlagend, verkoelend.

Zij geeft toegang tot onderbewuste en intuïtieve vermogens

Maakt het denken op alle niveaus wakker en laat het op vol vermogen werken

Bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen

Vergroot mentale prestaties en Harmoniseert

 

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…