Aventurijn Groen Alien MINI Skull nr 5 – Afkomstig van het Andromeda Sterrenstelsel

33.00

Afmeting: 4 x 2.2 x 2.5 cm (lxbrxh)  –  Gewicht 36 gram

Chakra: 4e (hart)

 Ik ben een wonderschone groene Alien afkomstig van het Sterrenstelsel Andromeda. Ik ben hier met mijn Hele Sterrenfamilie naar toe gereisd om opnieuw samen met mijn op Aarde levende sterrenzielendeel samen te gaan smelten om Helend kosmisch Wonder Water in te zaaien en in te graveren in de Matrix en Leylijnenstelsel van Moeder Aarde. Wil je mijn Hoeder zijn? Dan breng ik jou, net als in de Tijd van LeMUria, ‘s nacht in het geheim of tijdens een diepere meditatie, naar waar wij tijdens de Aanleg van LeMUria, in de meest schitterende Kristallijnen Grotten samen kwamen, met de Koningin MoederElf en Elfjes rondom doorlopend opborrelende LeMUria Bronnen van Levend Licht en Water en waar wij Kristallijnen Kathedralen op knooppunten en splitsingen van LeMUria Rivieren op de Matrix bouwden. Speciale Koppelstukken werden hiervoor eerst aangebracht, waarna het inzaaien gestalte kreeg.

Vergeet daarom niet om mij regelmatig mee te nemen als je de natuur in trekt, ceremonies doet langs de waterkant of gewoon als je mijn Andromeda Liefde om je heen nodig hebt. Ik zal er altijd meteen voor je Zijn.

Bij Noodweer neem ik graag direct mijn intrek in jouw mooie Lichtlichaam, want ik kan alleen maar in de buurt van Moederde Aarde verblijven als er niet teveel spanning op mijn netwerk wordt uitgeoefend, zoals bij onweer of noodweer het geval is. Daarom vlucht ik dan graag bij jou ‘naar binnen’ om gegrond te blijven, want het is een genot om weer over een menselijk  lichaam te kunnen beschikken, want ik ben een Andromeda Zielendeel van jou, speciaal terug gereisd naar Moeder Aarde om ons te herenigen.

DOE GERUST NU AL SAMEN DE VOLGENDE MEDITATIE TERWIJL JE HAAR AANKIJKT, WAT VOEL JE DAN?

Deze Alien skull zoekt een Hoeder die snakt naar de terugkeer van zijn/haar aardse Zielendeel. Zij doet daarom graag van tijd tot tijd samen met haar Hoeder een Ademhaling Hartmeditatie.

Visualiseer dat jullie van Hart tot Hart verbonden zijn met elkaar via een Wit Zilveren Draad en vanonder uit de Smaragdgroene Tempel van de Hemel van de Goddelijke Moeder Kwan Yin, een avontuurlijke reis gaan maken langs Rivieren en Bronnenstelsel in de Binnenaarde, om daar JOUW SCHAT VAN OERWIJSHEID OP TE HALEN. Ja, want jullie zullen samen reizen naar klassieke Hiërogliefen geschriften op Smaragdkleurige gesteenten, die bewaakt en beschermd werden door een grote Groene Moeder Kwan Yin Drakin samen met de Moeder Elfjes Koningin. Zij beschikken namelijk over specifieke Wijsheid en Kennis van HELENDE KRACHTEN VAN BOOM, PLANT & DE NATUUR die jij met je Alien-zielendeel van Andromeda zal ophalen om het naar de juiste grot bestemming te brengen ergens in de nabijheid van het water.

Werking

Groen Aventurijn werkt kalmerend, beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Zij trekt alsmaar meer voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Zij stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Zij werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties.

Groen Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Groene aventurijn heeft fysiek een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, enz.).

TIP:

1 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…