Goudgeel Opaliet Alien Skull 1

44.00

Afmeting: 4 x 3 x 4 cm (hxbrxd) – 50 gram

Chakra’s: allen

IK ben een trouwe bondgenoot van de LeMUriaanse Lichtwerkers, omdat ik net als zij, afkomstig ben van de Zon. Niet de Zon die jouw het Zonlicht geeft, maar vanaf de Centrale Zon – Alcyone.

Mij  humeur is daarom zonnig ingesteld, al heb ook ik wel eens diep verdriet hoor als we samen door de bijbelbelt reizen en ervaar hoe de Woorden van mijn grote voorbeeld ziel Jezus, op Moeder Aarde door de eeuwen heen verdraaid werden.

Gelukkig is het tij langzaam aan het keren en begrijpen steeds meer mensen dat we allen uit een en dezelfde Bron ooit vertrokken zijn om de Liefde van God te laten groeien en onszelf te overstijgen doordat we zelf een stukje van haar in Wezen zijn.

Ik zal geluk, ontspanning en met name je zorgenlozer maken, wat de lach alsmaar meer terug op je gezicht zal brengen. Neem mij dus overal mee naar toe, leg mij onder je kussen, zing, speel en ervaar de Liefde en mijn Zonnestrelende zonnestralen ook als je mij nu enkele minuten strak aan blijft kijken.

Opaliet wordt gemaakt door Opaal te verhitten. Het is een geliefde steen door haar mooie blauw-goudachtige glans. In het Sanskriet betekent opaal ‘kostbare steen’, want ze laat jou en je omgeving volop genieten van alles in het leven.

Opaliet stimuleert het zelfgenezend vermogen en werkt zuiverend.
Maakt enthousiasme en een overvloed aan ideeën en creativiteit.
Ze is heilzaam voor de lymfeklieren, werkt ontslakkend en helpt bij hoest en aandoeningen van de ademhalingswegen

Ze heeft een krachtige zuiverende werking en helpt bij infecties.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
Geeft Inspiratie
Hulp bij het Carrière maken
Hulp in jouw praktijk of op het werk
In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt.

Extra informatie

Afmetingen 10 × 3 × 2 cm

Andere suggesties…