Aventurijn Oranje – Engel 3 – Geïnitieerd door Maria Magdalena

33.00

Afmeting 2 x 4 x 6 cm (lxbrxh)    Gewicht 58 gram

Chakra: 2e, 3e en 4e (hart)

Dit is een opgewekte en alsmaar stimulerende Engel en zal jouw D.N.A. muteren en verschonen van tegenwerking.  Ze wil daarom graag dicht in je buurt zijn met haar hartverwarmende invloedrijke energie.

Ze lost overbodige stress, spanning en problemen samen met je op en werkt helend in op je aura waar deze door overmatige stress is beschadigd. Met haar Vuur zal ze je energie verhogen, waardoor je meer moed, vertrouwen en zelfliefde kan ontwikkelen. Maria Magdalena helpt je bij het waarmaken van je voorgenomen doelen. Geregeld met haar mediteren vergroot het vertrouwen in je zelf en het omarmen van jouw Innerlijke LeMUria Kind.

Werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Aventurijn trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De Engel stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van goed uit te voeren ideeën. Zij werkt ontspannend en kalmerend op je gemoedstoestand in bij boosheid, ergernis en irritaties.

Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Aventurijn absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Oranje aventurijn heeft naast de algemene eigenschappen ook een bijzonder positieve werking op je persoonlijke kracht en vitaliteit. Deze activerende Engel stimuleert besluitvaardigheid, assertiviteit, doorzettingsvermogen, daadkracht en creativiteit. Zij helpt je om doelen te stellen en deze tot uitvoering te brengen. Ook werkt ze in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloed circulatie, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.).

Ondersteunende Tips:

Maria Magdalena Spray 100 ml
Maria Magdalena Spray 30 ml
Mary Magdalene Bloemen Essence Rozenkwarts Roller

1 op voorraad

Beschrijving

Hathor Engelen
Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Al mijn Hathor Engelen hebben het vermogen om, aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.

Met behulp van de Gouden LeMUria trilling het kristal of steensoort helpen deze Engel jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven. Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!
Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…