Koraal Fossiel Skull 2

44.00

Gewicht: 68 gr  Afmeting: 4.5×2.8×3.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 1, 2, 4 en 5e

Met haar fossiele koraal ademt deze Skull samen met de Hoed(st)er zuurstof in en uit, waardoor ze een enorme helende inwerking heeft op mensen met paranormale gaven i.c.m. een longaandoening. Zoals emfyseem, een longaandoening als gevolg van verlies van elasticiteit van het longweefsel gepaard gaande met (ernstige) kortademigheid (emfyseem).

Deze Oer LeMUria gefossiliseerd Koraal Skull heeft de Moeder Aarde krachten van de oceanen helemaal in zich opgenomen en heeft een prachtige balancerende en kalmerende werking op emoties.

Soms wordt gefossiliseerd Koraal ook wel versteend koraal genoemd, geeft levensenergie, en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze steen heeft  miljoenen jaren enorm veel kosmische energieën geabsorbeerd en helpen om je levenskracht ( je chi ) te komen versterken.Goede steen voor ontwikkeling van het ongeboren kind. 

Fossielen hebben over de miljoenen jaren heen heel wat kosmische energieën geabsorbeerd en helpen om je levenskracht ( je chi ) te versterken.

Ze zegt: ‘Wie mijn Hoeder wordt neem ik mee naar het Oude vóór LeMUriaanse MoederRijk, toen er nog geen of nauwelijks leven op Moeder Aarde was geschapen. Alleen Kristallen, algen, schelpen, koraal en andere eencelligen waren in een beginstadium aangelegd. Deze Skull lijkt gevuld met Opaal-Koraal en beschikt over alle magische krachten die je maar kunt voorstellen en is in staat je volledig één te laten worden met jouw LeMUria zielendeel via de diepere ritmes van Moeder Aarde.  

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 68 g
Afmetingen 4.5 × 2.8 × 3.5 cm