Carneool + Aluminium + IJzer : Orgonite LeMUria Alien 8 – Medium

144.00

Afmetingen: 6.5 x 5.8 x 7.5 cm en weegt ongeveer 324 gram

Chakra’s: 1,2,3 

Deze Orgonite Alien Skull behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Alien Skull Lijn’, welke via Maria van der Geest geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen en gecreëerd wordt  i.s.m. Anja de Vaal, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Deze vrouwelijk Angel Alien is speciaal vanaf het Sterrenstelsel Arcturius naar Moeder Aarde gekomen om ons te helpen Ontwaken. Zij wenst zich met jou samen bezig te houden bij het loslaten van angstige momenten tijdens de laatste Ondergang van Atlantis / deels ook LeMUria. Ze schenkt RUST door overbodige stress, spanning en problemen samen met je los te laten en werkt helend in op je aura waar deze door overmatige stress beschadigd is geraakt. Met haar Vurige Geest zal ze jouw Energie Level verhogen, waardoor je meer moed, vertrouwen en zelfliefde kan ontwikkelen. Ze helpt je bij het waarmaken van je voorgenomen creatieve doelstellingen. Geregeld met haar mediteren vergroot het vertrouwen in jezelf en het omarmen van jouw Innerlijke LeMUria Kind.

Herken jij jezelf in onderstaande zinnen ook als een LeMUriaan afkomstig van Arcturus? Dan zal ze veel gemeen hebben met je, waardoor er een bijzonder krachtig LeMUriaans samenwerkingsverband kan ontstaan 🙂

Arcturianen ondersteunen met kennis en wijsheid, liefde en plezier. Arcturianen hebben veel energie, zowel lichamelijk als geestelijk. Normaal gesproken houden ze er niet van om stil te zitten en rustig te zijn, ze willen voelen dat ze iets aan het volbrengen zijn. Ze zijn enthousiast en optimistisch. Als ze hun energie richten en goed gebruiken is er maar weinig dat zij niet kunnen bereiken. Zijn ze verstrooid en zonder focus dan zullen er vele projecten niet afgerond worden.
Arcturianen lijken soms op Pleiadiërs in hoe ze Moeder Aarde positief en constructief willen ondersteunen. Ze doen dit vooral via liefdevolle kennisoverdracht.
Arcturianen ondersteunen met kennis en wijsheid, liefde en plezier.

Arcturianen beschikken over veel creatieve vermogens en zijn erg goede schrijvers, dichters, zangers, toneelspelers etc. en daardoor regelrecht zonder opsmuk boeiende persoonlijkheden.

Carneool werd al van voor onze begintijd gebruikt voor de vervaardiging van zegelstenen en sieraden.
Haar eigenschappen werken, met name deze oranje variant,  kalmerend en verwarmend en reduceert stress. Is helend door haar zuiverende werking voor de spijsvertering. Ze vermindert depressieve gevoelens en is een krachtige weldoener bij seksualiteitsproblematiek.

Orgonite:
Voor meer specifieke info over de WERKING VAN MIJN ORGONIET SKULLS, lees je linksonder deze pagina meer.

TIPS:

HEB JE INTERESSE IN DEZE KRACHTIGELeMUria Alien Orgonite Skull’, maar is ze even uitverkocht? Mail of bel me op, want dan informeer ik je zodra ik er weer een heb ingewijd en heb mogen initiëren. Maria@sterrenpoort.com OF bel 06 5726 7011

Een product in deze webshop komt nooit in de plaats van een bezoek aan arts en/of specialist!

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Kracht van Orgonite:

Nikola Tesla heeft de werking van Orgonite ontdekt. Deze Orgonite bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik. Maria van der Geest, heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Orgonite Moederskull in huis heeft staan zal beter beschermd worden tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te Bezielen
 2. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

 

Andere suggesties…