Sneeuwvlok Obsidiaan Skull 6 – Maakt connectie met jouw Indiaanse zielendeel

55.00

Afmetingen: 5 x 3,4 x 3,7 cm (lxbrxh)   Gewicht ongeveer 71 gram

Basischakra en 3e oog

Al heel vroeg, in de Steentijd, werd obsidiaan gebruikt voor het maken van werktuigen. In Noord-Amerika gebruikten de Indianen obsidiaan om speren en pijlen van scherpe punten te voorzien. Daarnaast was obsidiaan voor de Indianen een belangrijke heelsteen en talisman.     Bron www.semoea.nl

Skull om mee op reis te nemen of om in een bureau la op je werk te plaatsen ter bescherming en ontmanteling van negatieve krachten.

Verwen haar dagelijks door haar even aan te kijken en neem haar gerust mee naar bed, want ze zal ook ‘s nachts met je mee op reis gaan langs sterrenstelsels waar LeMUrianen vandaan naar Moeder Aarde zijn gereisd om hier te helpen bij de aanleg van het Meridianen- en Waterwegenstelsel.

Een Healing Skull bij uitstek tegen angsten en het uitzuiveren van Anti LeMUria krachten om je heen (dus ook in je slaap- en studeerkamer)

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om het beste uit jezelf te halen en het slachtofferschap af te leggen.

Het is een zacht werkende steen die je innerlijke rust en vrede bezorgt. Zij zal je stimuleren om eens spontaan in actie te komen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten.

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om herinneringen uit vorige levens of weggestopte gebeurtenissen uit je huidige leven naar boven te halen zodat deze (h)erkent en opgelost kunnen worden.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…