Tijgeroog Skull MINI 4 – afkomstig van het sterrenstelsel Andromeda

22.00

Afmeting: 3 x 2.5 x 2.5 cm (lxbrxh)  –  Gewicht: 24 gram

Chakra’s: 3e

Deze rustig goudgeel bronsachtige zakskull bevordert de dag en nachtrust in de mens. Haar goddelijk wezen kwam van oorsprong uit het Andromeda sterrenstelsel en daalde neer op Moeder Aarde via de Uluru Rock Poort om te helpen bij de wederopbouw van vers goed stromend kristal water t.b.v. fris groene planten en bomen, maar natuurlijk ook om Moeder Aarde weer leefbaarder te maken voor al haar levende dieren. Hiervoor werkt ze graag samen met Lichtwerkers die met haar willen samenwerken om de herstelcodes via hun prana kanaal te down- & uploaden voor Moeder Aarde. Wie weet doe jij al maandelijks mee met de LeMUria LichtCirkels van de Sterrenpoort om dit grootse herstel karwei tot uitvoer te brengen.

Ze helpt bij  overprikkeling van het zenuwstelsel en werkt daarom ook gunstig in op hyperventilatie. Tijgeroog laat pijn stelselmatig afnemen en heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Ze kan tevens van nut zijn voor mensen met depressieve gevoelens.

Tijgeroog is absoluut een goede steun om bij je te dragen tijdens een examen.

Er zijn vele soorten Tijgeroog met andere namen zoals Kattenoog, Valkenoog. Vooral populair door haar mooie uitstraling en geliefd bij iedereen!

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen gewerkt wordt

Andere suggesties…