Zwart Obsidiaan Skull 10 – Moedergodin Zwarte Madonna & Kali (de Allerzoetste)

144.00

Gewicht: 363 gr  Afmeting: 9.5x6x7 cm (lxbrxh)

Chakra: 1e

Deze Moedergodin Skull is verenigd met het bewustzijn van Maria Magdalena als Zwarte Madonna en tevens met de Hindoeïstische Moedergodin Kali, waarvan haar bijnaam de ‘Allerzoetste’ is!

Zij brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven. De skull werkt als een spiegel, zodat je kan ontdekken wie je werkelijk bent. Zij zal ook je mindere kwaliteiten onder de loep nemen.

Ze vermindert blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen en bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Zwarte obsidiaan is een bijzonder krachtige steensoort, sterk reinigend. Ze trekt negatieve energie uit jouw lichaam, omgeving, ontlast de invloed van straling, wateraders, elektrosmog en beschermt daarom ook tegen psychische aanvallen.

Vermindert negatieve invloeden van angst, haat, twijfel, woede en andersoortige narigheid die je op zou kunnen ontvangen in je omgeving

Zorgt voor een stevige gronding en geeft hij (zelf)inzicht, bevordert hij persoonlijke ontwikkeling en helpt zodoende met het opruimen van ballast uit het verleden.

Ze biedt een pijnstillende, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, verbetert de doorbloeding en ontgift. Chronische kou zal door betere gronding en doorbloeding verdwijnen.

Zij versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect bij dyslexie, duizeligheid en haaruitval.

TIP:

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 463 g
Afmetingen 9.5 × 6 × 7 cm

Andere suggesties…