Amoghasiddhi Boeddha in Meditatie – Turkoois/groen – Zij schenkt ‘Onbelemmerd succes’: Messing Hanger

13.00

Afmeting: 4.5 x 2.5 cm (brxh)

Chakra’s: Allen

Handgemaakt in Nepal.

  • Door middel van het dragen van deze Hanger zal je tijdens Meditatie omhuld worden door een van de 5 Dhyanni Boeddha’s, waarbij de kleur blauw staat voor Akshobhya Boeddha, wit voor Vairochana Boeddha, rood voor Amitabha Boeddha, groen voor Amoghasiddhi Boeddha en geel voor Ratnasambhava Boeddha
  • Deze Hanger kan aan een ketting om de hals gedragen worden of meegenomen worden in tas, jas, portemonnee etc.
  • Ook kan men deze Ingewijde Regenboog Hanger van de Boeddhin onder het hoofdkussen leggen, ophangen boven een deur of neerleggen op een huis Altaartje, in praktijk, kantoor, of in de auto.

Deze Hanger is afkomstig uit een tempel in Nepal.

Boeddha hangers en amuletten beschermen tegen gevaar, brengen de drager een goede gezondheid, voorspoed en geluk. Deze eeuwenoude traditie is heden ten dage nog steeds onderdeel van het boeddhisme. 

Lees meer over de Mudra’s van de 5 Dhyani Boeddha’s in mijn artikel:

Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…