Lavendelkwarts Hart = Rozenkwarts met vleugje Amethist: geïnitieerd door Moeder Venus LeMUria

111.00

Gewicht 280 gram   –   Afmeting 7 x 7.7 x 3.5 cm (br x h x dikte)

Chakra: 3 en 4

Dit is een ZON OVERGOTEN VENUS HART en is gecodeerd met de hemelse frequentie van Moeder Venus LeMUria.

Jarenlang in mijn praktijk mee gewerkt tijdens het geven van LeMUria Healing sessies.

Dit Moederhart is een stralende combinatie van Rozenkwarts en Amethist, Spirituele uitstraling en liefde aantrekkende kwarts die met haar zachte Venus energie emotionele rust biedt. Zij leert je om zowel liefde te ontvangen, te accepteren en te geven als dat je zwakte is.

Dit Moeder Hart geeft je een gevoel van geborgenheid en veiligheid vanuit de wetenschap dat alles geheeld kan worden. Ze zal er voor waken dat je wat positiever in je leven komt te staan en dat je je durft te openen voor haar positieve Venus LeMUria energie.

Werkelijk een allervriendelijkst en pijn verzachtend Hart voor zware periodes of als je depressieve gevoelens ervaart. 

 

In mijn Webshop gekochte stenen, behoeven geen reiniging omdat zij i.p.v. negativiteit op te nemen het juist afvoert als een geleider.

TIP

1 op voorraad

Beschrijving

Hart

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  in haar bezit krijgt, zal de LeMUria MoederBron energie in haar Gouden Hart ontvangen en gaan verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en zich zal gaan verspreiden via jou over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordend LeMUria-veld jouw LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Andere suggesties…