Mangano Calsiet Hart (uit Peru): geïnitieerd door Moeder Venus LeMUria

111.00

Gewicht 250 gram   –   Afmeting 7.2 x 7.3 x 3.7 cm (br x h x dikte)

Chakra: 2, 4, 5 & 6

Dit is een ZON OVERGOTEN VENUS HART en is gecodeerd met de hemelse frequentie van Moeder Venus LeMUria. Zij is licht van kleur, waardoor ze op de foto wat flets overkomt.

AFFIRMEER: Ik open mijn LeMUria Hart om de Moeder Venus liefdestrillingen te ontvangen en daar uiting aan te leren geven

Jarenlang in mijn praktijk mee gewerkt tijdens het geven van LeMUria Healing sessies  

Zij is verbonden aan de Harteliefdestonen van de Hathors, waardoor haar tonen en frequenties als maar toe zullen blijven nemen naar gelang je met haar werkt of mediteert ten behoeve van het ontvangen van YIN energie ten behoeve van Moeder Aarde en alle Oud LeMUrianen, waarvan jij er een bent!

Alle kleuren vanuit jouw Moeder Harte Bron Domein, downunder de Uluru Rock, zal zij op kleurrijke wijze in je Aura omhoog gestraald worden. Dit zijn de meest krachtige LeMUria Regenboogstralen die we ons maar voor kunnen stellen. Zij zal je liefde, schoonheid, balans en vrede brengen.

Mangano calciet werkt zowel fysiek als emotioneel sterk in op het hart. Zij helpt omgaan met oud verdriet en trauma’s en helpt je om jezelf te accepteren, van jezelf te houden en versterkt je gevoel van eigenwaarde.

Zij geeft letterlijk en figuurlijk lucht, vermindert zorgen en spanningen en maakt blij. Zij geeft vertrouwen in jezelf en de in de toekomst.

Fysiek werkt mangano calciet ontspannend op de spieren en zij heeft een positieve invloed op het hart, de bloedsomloop, de longen en de botten.

In mijn Webshop gekochte stenen, behoeven geen reiniging omdat zij i.p.v. negativiteit op te nemen het juist afvoert als een geleider.

TIP

1 op voorraad

Beschrijving

Hart

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  in haar bezit krijgt, zal de LeMUria MoederBron energie in haar Gouden Hart ontvangen en gaan verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en zich zal gaan verspreiden via jou over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordend LeMUria-veld jouw LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Andere suggesties…