Labradoriet – verbonden aan de LeMUria MAAN

144.00

Gewicht: 198 gr  Afmeting: 9×7.5×2 (hxbrxdikte)

Chakra’s: 3, 4, 5 en 6e

Deze schitterende labradoriet halve MAAN steen is allemachtig Krachtig en Prachtig en kan in een ruimte geplaatst worden ter bescherming tegen alle soorten negatieve invloeden en energie.

Zij beschermt jouw energieveld tegen negatieve invloeden van mensen die energie bij je weg willen nemen, maar tevens is zij een probate edelsteen om 4 en 5 G straling om te buigen tot positieve holistische energie. Zij vermindert hierdoor invloeden van angstvelden op Holy-stische wijze en biedt haar invloedrijke kracht aan voor jou. Als deze aan de Silvery Moon verbonden labradoriet je aankijkt zal zij je positieve kracht inboezemen en zeer zeker zelfvertrouwen geven, wat jouw doorzettingsvermogen, intuïtie en zelfhelende vermogen zal defragmenteren en stimuleren, waardoor je transparanter en mediamiek wordt uiteindelijk.

Een verrijker van je immuunsysteem.

D.m.v. deze labradoriet Maan steen kan je eenvoudig contact maken met het onderbewustzijn om herinneringen omhoog te halen.

Labradoriet is een fantastische steen om ook je creativiteit en ideeën te ontwikkelen, maar vooral om je angst te helpen transformeren, wat een zeldzaam invloedrijke werking zal hebben op de bloeddruk en de stofwisseling via het bloed.

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 198 g