Aanbieding!

Labradoriet – verbonden aan LeMUria Moeder Maan

122.00

Gewicht: 198 gr  Afmeting: 9×7.5×2 (hxbrxdikte)

Chakra’s: 3, 4, 5 en 6e

Deze schitterende labradoriet halve MAAN steen is allemachtig Krachtig en Prachtig en kan in een ruimte geplaatst worden ter bescherming tegen alle soorten negatieve invloeden en energie.

Zij beschermt jouw energieveld tegen negatieve invloeden van mensen die energie bij je weg willen nemen, maar tevens is zij een probate edelsteen om 4 en 5 G straling om te buigen tot positieve holistische energie. Zij vermindert hierdoor invloeden van angstvelden op Holy-stische wijze en biedt haar invloedrijke kracht aan voor jou. Als deze aan de Silvery Moon verbonden labradoriet je aankijkt zal zij je positieve kracht inboezemen en zeer zeker zelfvertrouwen geven, wat jouw doorzettingsvermogen, intuïtie en zelfhelende vermogen zal defragmenteren en stimuleren, waardoor je transparanter en mediamiek wordt uiteindelijk.

Een verrijker van je immuunsysteem.

D.m.v. deze labradoriet Maan steen kan je eenvoudig contact maken met het onderbewustzijn om herinneringen omhoog te halen.

Labradoriet is een fantastische steen om ook je creativiteit en ideeën te ontwikkelen, maar vooral om je angst te helpen transformeren, wat een zeldzaam invloedrijke werking zal hebben op de bloeddruk en de stofwisseling via het bloed.

TIPS:

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

Doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 198 g