Ingewijde Padmasambhava – Guru Rinpoche – 2e Boeddha: Messing Nr 6

33.00

Gewicht: 34 gram  –  Afmeting: 3×1.5×5 cm (brxdxh)

Chakra’s: Allen

Handgemaakt in Nepal.

Inclusief turkoois blauw brokaten zakje in een turkoois blauw geschenkdoosje met beschrijving van de 2e Boeddha.

Altaarbeeldje van Padmasambhava ofwel Gurr Rinpoche – 2e Boeddha genoemd. Hij is de beschermende Boeddha van jou voor een Lang Leven in een goede Gezondheid, vol van Geluk, Vrede & Verlichting.

Boeddha’s beschermen jou tegen gevaar, brengen een goede gezondheid, voorspoed en geluk. Deze eeuwenoude traditie is heden ten dage nog steeds onderdeel van het boeddhisme. 

Dit kleine Boeddha beeldje kun je in huis of op een altaar plaatsen maar is ook geschikt om mee te nemen in je tas.

Het reciteren van de Vajra Mantra Wijsheid ‘OM AH HUM VAJRA GURU PADMA SIDDHI HUM‘ bevordert zowel een eigen Lang Leven, Gezondheid, Geluk, Vrede & Verlichting, als ook de levens van andere Wezens voor: een Lang Leven, Gezondheid, Geluk, Vrede & Verlichting op Moeder Aarde.

Klik HIER om deze Mantra via mijn Spotify Afspeellijst (nr 31) te beluisteren

Lees meer over de 5 Dhyani Boeddha’s in mijn artikel: 

Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra

2 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…