Tempel Elf Moedergodin uit LeMUria inclusief Zwarte Maansteen 6,5 cm – nr 7

66.00

Afmeting:
Elf zittend 8 cm x 5 cm  (h x  br) + EI: 4 x 3 cm (hxbr)
Sandstone: 6,5 cm x 5 cm x 3,7 cm (lxbrxdikte) – 72 gram

Chakra’s: ALLEN

Deze Tempel Elf Moedergodin is onlangs op de LeMUria Feestdag 11-11-22 tijdens de Gouden Tempel Ceremonie in de Sterrenpoort met unieke geneeskrachtige Helende Klanken ingewijd, welke ze zal blijven uitstralen op de plaats waar ze zal komen te staan. Ze straalt samen met haar Zwarte Maansteen Bewustzijn geneeskrachtige stralen uit, want zij brengt Moeder Aarde graag door jou heen omhoog met haar stralende Liefdes & Sterrenlicht. Toen ik haar in handen kreeg leidde ze mij meteen naar deze schitterende Zwarte Moeder Maansteen. Ze draagt een Elfjes Moeder Broncode in haar gelederen met zich mee, welke geneeskrachtig effect zal hebben op het helen van de gevolgen aan een te kort aan liefde in de jeugdjaren, maar ook oerangsten, helpt bij het loslaten van het verleden waaronder traumatische ervaringen en (diepe) angst.

Zet haar rustig op een plekje in je huis, waar je haar kunt zien. Ze beschikt over warme bezielende boventonen en zal je huis voorzien van een totaal vernieuwde instroom van golflengtes van uit Moeder Aarde, want zij creëert een Poort  naar de kristallijnen binnenwereld van Yerushalaïm in LeMUria.

Ze stimuleert de aanmaak van helende stofjes waar ieder dier, plant en mens gezonder en blijer van wordt. Op BeZielende wijze zal ze bijzonder helend en transformerend haar meegenomen Bronlicht Klankjes door je heen trillen: Op Weg naar héélwording en éénwording via een geweldige uitlijningsproces tussen Hemel & Moeder Aarde, want zij kennen alle Hemelse Sterrenpoorten VAN BINNEN ALS VAN BUITEN!

Dit Elfje is op bezielde wijze passioneel gevilt door een rasechte LeMUria Elfjesgodin, via een droogvilt proces met zuivere wol i.c.m. hout, kraaltjes en ijzerdraad om haar in verschillende houdingen te laten staan en zitten. Ze heeft zelf aangegeven uit welke details ze opgebouwd wenste te worden.

Al mijn kristallen schedels, draken, engelen, eenhoorns etc. en dus ook deze liefdevolle Elfjes Moederkoningin worden in mijn praktijk STERRENPOORT ingewijd op een bezielende wijze en geactiveerd.

Wie zijn mijn LeMUria Elfjes en waarom willen ze zo graag van ieder huis een Elfjes woning maken, waar ze met plezier en vrolijkheid hun liefdevolle Elfjes Klankjes zullen laten vibreren?

Het zijn allen van oorsprong Gouden LeMUria wezens die met Licht werken en al bestonden voor de eerste mens naar Moeder Aarde toekwam.

Door de ondergang van LeMUria waren veel Elfen Klank Portalen afgesloten geraakt en waren elfenlijnen geblokkeerd om hun Scheppingsfrequenties op Moeder Aarde tot leven te brengen.

De laatste jaren is er veel aan het veranderen, met name het laatste halfjaar, waardoor we weer contact kunnen leggen met hun diepste geheime schuilplaatsen, zoals kristallijnen grotten die als heilige klankportalen rondom Solfeggio Piramides nu weer gaan dienen. Dit kan doordat we met elkaar weer de Matrixen en Klankportalen aan het vrijmaken zijn. Heb jij dus een Elfjeszielendeel? Dan zal dit als Koren op je  Molen klinken, want jouw bezieling is dan aanstaande tijdens de kerstdagen, want ze komen in grote getale tevoorschijn door de geopende Poorten van de Matrix.

Elfjes zijn er in vele soorten en maten. Allen hebben een eigen specifieke verbinding met een Sterrenstelsel. De uiteenlopende elfenrassen hebben verschillende vermogens, klanken en toonsoorten. Grotere elfen verbinden zich aan bomen, kleinere soorten met een kristal of aan een bloemen of vruchtjes bijvoorbeeld. Zo zijn er Boselfen, Waterelfen rond meren of poeltjes, Koraalelfen, Klankelfen. Ook trekken Elfjes vogeltjes aan. Ook rond in het Uluru Rock Domein van het Versteend Hout, zijn talloze Elfjes werkzaam en vormen met elkaar enorme Elfenzuilen.

Om hun specifieke werk goed te kunnen doen nemen ze een specifieke kleur en geur aan. Dit varieert van kristal, boom, plant of werkomgeving.

Voor de Gouden LeMUria Elfjes maakt het niet uit welke kleur ze aannemen, want allen hebben een onderliggende gouden basis om de speciale Gouden Godinnen Klanken tot leven te trillen.
Dus ben jij gevoelig voor de zachte liefdevolle BeZielende trillingen van deze fijnbesnaarde wezentjes? Heb je zogenaamde groene vingers? Ben je graag in de natuur of bij het water? Dan zal je zeker voelen dat er momenteel veel beweging om je heen is.

Van onder uit Moeder Aarde komen de Herstellende en Geneeskrachtige Elfjes na vele duizenden jaren eindelijk weer in grote getale omhoog. Ze klinken met hun vrolijke vriendelijke Klankenergieën vanonder uit de Uluru Rock Baarmoederbronnen  via de kanalen van de Lichtwerkers, met hun schitterende Regenboog Elfjes Bronlicht & Bronklankjes, naar de onderaardse waterwegen en spoelen jou, maar ook de Meridianen van Moeder Aarde schoon via de Song & Draak-Drakinnen lemniscaat stroom.
Hun terugkerende geneeskrachtige Regenboogenergie komt nu in een stroomversnelling dankzij het weer zojuist verhoogde Oceanische Dolfijnen & Walvissen Bewustzijn op Moeder Aarde.

Om de Geneeskrachtige Elfjes MoederBron Energie uit de oorspronkelijke geneeskrachtige Bronnen aan te trekken is het uitermate belangrijk om je te laten omringen door mijn Natuur Elfjes. Ze zal mede je kristallen en stenen meer tot leven brengen met haar speciale smaragdgroene Harteklankjes.

Bekijk haar maar eens goed én voel de Regenboog liefde die jou meteen vanuit haar Elfjeshart met Sterrenlicht omringt. Hier in de STERRENPOORT staat ze al blij te schijnen vanuit de Elfjes Kathedralen grotten in de Gouden Lichtstad yerushalaïm, uitkijkend naar een hernieuwde kennismaking met haar Aardse zielsgenoot,  😍💕💖!!!

Meer info over Zwarte Maansteen vind je linksonder deze website

TIP

A) LeMUria Crystal Spray ‘Water Forest ELF’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 30 ml + MP3 – € 22
A) LeMUria Crystal Spray ‘Water Forest Elf’ – Holy Spray voor Lichtwerkers: 100 ml + MP3 – € 55

 

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Ze heeft de gouden LeMUria trilling van onze OerMoeder LeMUria Maria en is dus een krachtig geopende Spirituele steen. Ze werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, divinatie en mediamieke gaven.

De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

  • Omdat het een broze steen is kunnen water en chemicaliën beter vermeden worden. De steen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.
  • Het kan verwerkt worden tot edelsteen water of een elixer.

Andere suggesties…