5) Setje Zwart Toermalijn + Pyriet: Grondend & Beschermend

11.00

Gewicht rond 100 gram

Chakra: 1e, 3e en 5e chakra

Zwarte Toermalijn beschermt tegen negatieve energie
Beschermt tegen aanhechtingen van entiteiten.

Een uitstekende steen om bij je te dragen in geval van stress, opwinding, emoties en angstig aanvoelende situaties.

Leg ter bescherming een zwarte Toermalijn op je bureau, tussen jou en je pc, want ze neutraliseert elektromagnetische straling en buigt deze om tot positieve rustgevende kwaliteiten in de werkruimte.

Toermalijn brengt lichaam en geest tot rust. Ontspant, geeft zelfvertrouwen en vermindert angst en verdriet.

Transformeert negatieve gedachten in positieve.

Toermalijn heeft een sterke kracht tegen het aannemen van een slachtofferrol.

Lees ook mijn uitgebreide artikel over LeMUriaans Zwarte: Onyx , Toermalijn, Obsidiaan: LeMUriaanse Zwarte Onyx

Pyriet

Is een krachtige steen die je leert volharden en door te zetten. Het ijzercomponent sterkt het bloed en de weefsels. Is goed inzetbaar bij huidaandoeningen, waarbij schimmelinfecties en virussen de cellen zijn binnengedrongen. Stimuleert creatieve energie en maakt je daadkrachtig om overvloed in je leven te manifesteren d.m.v. angsten te gaan overwinnen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Pyriet is een ijzersulfide mineraal dat kristalliseert in de vorm van massa’s, kubisch, stalactieten en botryoidaal. Dit kristal kan als secundair mineraal voorkomen, vaak in combinatie met anderen zoals kwarts, turkoois en lapis lazuli.

Pyriet werd voor het eerst opgetekend door Dioscorades in 50 na Chr. en is genoemd naar het Griekse woord “pyro” dat “vuur”betekent. Deze naam is gekozen vanwege de vonken die ontstaan ​​als men twee stukken pyriet tegen elkaar slaat.

Pyriet heeft veel toepassingen gehad in oude beschavingen.
Pyriet was een veelgebruikt kristal dat tijdens het Griekse en Romeinse rijk werd gedragen. Men heeft amuletten, ringen, medaillons, spelden en oorbellen gevonden die van deze edelsteen zijn gemaakt.

10 op voorraad

Beschrijving

 

Andere suggesties…